A váltás a vállalat irányítását is érinti. Az operatív munkát januártól Kiss Tibor irányítja.
Hirdetés
 

Tizenöt éves története alatt átalakult a Gloster Telekom tevékenysége, ezért a tulajdonosok a cég nevének megváltoztatásáról döntöttek – adta hírül közelményben a cég. Ezzel egy időben az operatív vezetését is átalakították.

A cég kezdetben Cisco gyártmányú IP-telefonközpontokkal és hálózati eszközökkel foglalkozott, mára azonban lényegesen kibővült a portfóliója, komplex vállalati üzleti igényekre kínál informatikai megoldásokat, többek között a HP, az EMC, a VMware és a Microsoft minősített parnereként. Emellett van saját fejlesztésű adattároló megoldásuk is, a Cerebro. Ezért január elsejétől a cég nevében szereplő Telekom szót az Infokommunikációsra cserélték, így a továbbiakban a vállalat hivatalos neve Gloster Infokommunikációs Kft.

Az elmúlt három évben nagyon gyors volt a cég növekedése – 2015-ben még 400 millió forint volt az árbevétele, tavaly pedig meghaladta az 1 milliárdot –, amit a cég vezetésben is le kellett követni. Szekeres Viktor tulajdonos-ügyvezető igazgató megtartja pozícióját, de a jövőben elsősorban lobbitevékenységre, az üzleti irányok fejlesztésére, valamint a kompetenciabővítésre koncentrál. A napi operatív cégvezetői munkát Kiss Tibor látja el, aki 2016 óta dolgozik a Glosternél.

Kiss Tibor szakmai pályafutását a HTTP Alapítványnál (A Hálózati Tudás Terjesztéséért Programiroda Alapítvány) kezdte projekt- majd programmenedzserként. 2010-ben a Logicomhoz igazolt, ahol először pre-sales mérnökként, majd Cisco-termékmenedzserként dolgozott. Mielőtt 2016-ban a Glosterhez igazolt, négy évig az RRC-nél volt termékmenedzser, ahol szintén Cisco-termékekkel foglalkozott.

Közösség & HR

Újabb egymilliárd dolláros befektetés a legértékesebb MI-fejlesztőbe

A kínai SenseTime elképesztő tempóban fejlődik, és ilyen ütemben szívja fel a befektetői tőkét is.
 
A szállodaipar soha nem látott hatékonysággal képes kiszolgálni a pihenést és a kikapcsolódást. Ugyanakkor rengeteg munka és erőforrás van mögötte, hogy ön ezt cikket hotelszobája kényelméből olvashatja.

a melléklet támogatója a TP-Link

Reakció „A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál” című cikkünkre, amely a CIO Hungary 2018 konferencia tudásmegosztást segítő programjának tapasztalatait foglalta össze.

A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.