Önvezető kamionoknak szánt úthálózatot tervez Japán
A szigetország kormánya egy sor digitális fejlesztés mellett az autonóm járművekkel végzett áruszállítást is szeretné mihamarabb bevezetni.
Az északiak széthekkelik a dél-koreai védelmi szállítókat is
Dél-Korea globális szinten is jelentős hadiipari exportőrré nőtte ki magát, az elmúlt években több milliárd dollár értékben kötött szerződéseket különféle eszközök szállítására.
Az EU-ban sem áll túl jól a TikTok szénája
Miközben az USA-ban a teljes betiltás fenyegeti, az öreg kontinensen bizonyos elemeit iktatnák ki a kínai tulajdonú alkalmazásnak, mert a gyanú szerint rossz hatással van a fiatalokra.
Nemsokára többet isznak majd a kínai adatközpontok, mint Dél-Korea lakossága
A generatív mesterséges intelligencia világszerte megtolta az adatközponti fejlesztéseket, a szerverek hűtésére használt vízből azonban sehol sem lett több.
Itt egy új "AI PC", ami uniszex testékszernek sem utolsó
Egy TED konferencián mutatta be Jason Rugolo a fülbe dugható mini számítógépét. Vagy mobilját... Kinek mi szimpatikus.
A japán orvosok is nekiestek a Google-nek
Elegük lett, hogy tehetetlenek a vállalat térképszolgáltatásában megjelenő, alaptalannak vagy elfogultnak tartott kommentekkel szemben.
18 milliárd dolláros üzletre készül a Schneider Electric
Tárgyalásokat folytat a mérnöki szoftvereket gyártó Bentley Systems felvásárlásáról.
Ukrán segély közé rejtették a TikTok méregpiruláját
Átment a hétvégén az amerikai képviselőházban az ukránok által régóta várt gigatámogatás, ám a salátatörvénybe bekerültek a kínai közösségi alkalmazás kitiltását lehetővé tevő paragrafusok is.
Mennyibe kerül az adat mentése és helyreállítása?
A válasz egyszerű: arról függ, hogy hol, hogyan és milyen szabályozásoknak és üzleti elvárásoknak megfelelően tároljuk az információt. A lényeg azonban a részletekben rejlik.
MI-vel védenék a britek az internetre szabadított óvodásokat
Az illetékes hatóság felmérése szerint egyre több kisgyerek jelenik meg a világhálón, akiknek a szülei is egyre nagyobb szabadságot engednek a digitális térben.
Hirdetés

Adathelyreállítás pillanatok alatt

A vírus- és végpontvédelmet hatékonyan kiegészítő Zerto, a Hewlett Packard Enterprise Company platformfüggetlen, könnyen használható adatmentési és katasztrófaelhárítási megoldása.

A válasz egyszerű: arról függ, hogy hol, hogyan és milyen szabályozásoknak és üzleti elvárásoknak megfelelően tároljuk az információt. A lényeg azonban a részletekben rejlik.

a melléklet támogatója az EURO ONE Számítástechnikai Zrt.

CIO KUTATÁS

TECHNOLÓGIÁK ÉS/VAGY KOMPETENCIÁK?

Az Ön véleményére is számítunk a Corvinus Egyetem Adatelemzés és Informatika Intézetével közös kutatásunkban »

Kérjük, segítse munkánkat egy 10-15 perces kérdőív megválaszolásával!

LÁSSUNK NEKI!

Amióta a VMware a Broadcom tulajdonába került, sebesen követik egymást a szoftvercégnél a stratégiai jelentőségű változások. Mi vár az ügyfelekre? Vincze-Berecz Tibor szoftverlicenc-szakértő (IPR-Insights) írása.

Nyílt forráskód: valóban ingyenes, de használatának szigorú szabályai vannak

Különösen az early adopter vállalatoknak lehet hasznos. De különbözik ez bármiben az amúgy is megkerülhetetlen tervezéstől és pilottól?

Sok hazai cégnek kell szorosra zárni a kiberkaput

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.