Piaci hírek

Bóják állnak az autonóm vezetés útjába

A Waymo éles körülmények között dolgozó autójának nehéz napja volt. Az önvezető rendszer képtelen volt kezelni a sávterelő bóják jelentette "extrém" forgalmi helyzetet.
 
A tech befektetőket egyelőre nem hozza lázba a nők egészsége
A femtech néven meghatározott egészségügyi technológiák és szolgáltatások az előrejelzések szerint stabil fejlődés előtt állnak, más ágazatokkal összehasonlítva azonban csak aprópénz jut az itt működő startupoknak.
Intel vagy AMD? Újdonságok szerverfronton
A Dell szerverportfóliója nem csak a hagyományos Intel-fronton erősödött, hanem az AMD jelentős újításait is felvonultatja.
Adatközpont: vastól a felhőig, az érdeklődéstől a bizalomig
Merre tart a felhőpiac, és hogyan áll a globális és a regionális szolgáltatások, valamint az amerikai és európai szolgáltatók meccse? Erről beszélgettünk az Invitech két vezetőjével, Ökrös Imrével és Katona Gergellyel.
A világ pénzét csipgyártásra költené Dél-Korea
Összesen 450 milliárd dollár értékű vállalati beruházással és állami támogatással fejlesztenék a hazai termelést.
Kamerákkal és MI-vel kukkolják a bankok az alkalmazottaikat – és az ügyfeleiket
Jobban dolgozó alkalmazottakat és jobban költő ügyfeleket szeretnének. Az Amazon pénztár nélküli boltjától is tanulnak.
Tényleg egyre több pénzt kell beleölni a kiberbiztonságba?
Van, aki szerint szükség van ugyan a megfelelő büdzsére, de ennél sokkal lényegesebb, hogy mire fordítják a meglévő forrásokat.
A környezetvédelem és a digitális oktatás körül forgott az idei InnoMax
Az idén tizenegyedik alkalommal kiírt pályázat keretében az innovációs díjak mellett digitális oktatást támogató eszközöket is kaphattak az indulók.
A biztonsági vezetők többsége szerint képtelenek megvédeni szervezetüket
Egy frissen publikált átfogó felmérésben a megkérdezett informatikai biztonságért felelős vezetők kétharmada ismerte be, hogy rendszerük nincs felkészülve egy célzott kibertámadás kezelésére.
CIO Podcast #17, amiből kiderül, hogy az adatközpont miért nem lerágott csont
Minősített szolgáltatók, hosterek és globális piaci szereplők együtt szolgálhatják ki a vállalatok növekvő igényeit. Áttekintettük ezt a gyorsan változó piacot két szakértővel.
Már Hongkongig jutott a digitális jüan
Tesztelik, hogyan működik a pénz a határokon átnyúló kereskedésben.
A Dell szerverportfóliója nem csak a hagyományos Intel-fronton erősödött, hanem az AMD jelentős újításait is felvonultatja.

a melléklet támogatója a Dell Magyarország

Ha bővítené tudását és fejlődne a digitális transzformáció területén, látogasson el a Transformation-experts.hu oldalra, ahol egy gyors regisztráció után inspiráló cikkek, esettanulmányok, prezentációk, videók és egyéb szakértői anyagok széles tárházához kap hozzáférést.

Minősített szolgáltatók, hosterek és globális piaci szereplők együtt szolgálhatják ki a vállalatok növekvő igényeit. Áttekintettük ezt a gyorsan változó piacot két szakértővel.

a melléklet támogatója az Invitech

...az pedig sokkal gyorsabb, ha mindent csak egyszer, vagy még egyszer sem kell személyesen elvégezni. Májusi mellékletünk második része az IT-infrastruktúra automatizálásáról.

a melléklet támogatója az EURO ONE Számítástechnikai Zrt.

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.