Az AT&T máris nyilvánosságra hozta a legújabb iPhone előrendelésekkel kapcsolatos adatait. Alig fél nap alatt 200 ezren jegyeztek elő új telefont annak ellenére, hogy a bemutató után nem volt épp elsöprő a siker.
"Az AT&T hihetetlen vásárlói igényt lát az iPhone 4S készülékekre: 12 óra alatt 200 ezernél is több előrendeléssel elmondhatjuk, hogy ez az eddigi legerősebb iPhone-startunk" - nyilatkozta az amerikai szolgáltató szóvivője az AllThingsD-nek.

Három az amerikai igazság Mivel az iPhone 4S egyszerre támogatja a CDMA és GSM hálózatokat, most először jött el annak lehetősége, hogy az új készülék egy időben startoljon a három legnagyobb amerikai mobilszolgáltatónál. Az AT&T, a Sprint és a Verizon Wireless egyöntetűen október hetedikén hajnalban, pontosan éjfél után kezdte meg az előrendelések fogadását, és mindhármuktól kifejezetten pozitív visszajelzések érkeztek a forgalomról.


Az AT&T az előrendelés elindulását követő második napon már kénytelen volt kirakni a virtuális "megtelt" táblát: aki vasárnaptól rendelt iPhone 4S-t, már lelombozó 21-28 napos szállítási határidővel szembesülhetett, jócskán lecsúszva az október 14-i startról.

A nép 4S-t akar Bár a másik két szolgáltató pontos számokat még nem közölt, mindegyikük szerint jóval meghaladta előzetes várakozásaikat a beérkező rendelések száma. A Sprintnél a legolcsóbb, 16 gigabájtos tárhellyel rendelkező modell máris elfogyott, a Verizonnál pedig október 21-re módosították a kiszállítás dátumát.

Ez már csak azért is érdekes, mivel az iPhone 4S bemutatóját követően az első szakértői, elemzői és felhasználói reakciók egyaránt eléggé vegyesek voltak. Sokan kritizálták, hogy az elvárt újdonságok közül jó pár nem került be az új telefonba, így nincs NFC és 4G kompatibilitás, valamint nem változott a külső felépítés sem.

Persze ettől még jócskán kerültek vonzó újdonságok is az eszközbe, például az egész iOS 5-öt átszövő "hangos intelligencia", a Siri, vagy a felturbózott kamera. Emellett pedig természetesen az iPhone hihetetlen divatfaktora is közrejátszhat abban, hogy még mindig nagyon sokan a legújabbat akarják, még akkor is, ha az nem számít hatalmas technológiai ugrásnak elődjéhez képest.


Jönnek a függetlenek A 9to5mac értesülései szerint megvannak a szolgáltatófüggetlen iPhone 4S árak is. Az Egyesült Államokban novembertől lehet megvásárolni a hálózati korlátozás nélküli modelleket, melyek közül a 16 gigabájtos 649 dollárba (kb. 142 500 Ft), a 32 gigabájtos 749 dollárba (164 500 Ft), a 64 gigabájtos pedig 849 dollárba (186 500 Ft) kerül majd.

iPhone 4S: ováció helyett óvatos tapsikolás
Október 28-ától Magyarországon is lesz iPhone 4S

Operátorát is kilőtte volna az MI-vezérelte drón, hogy célt érjen

Ez ilyen műfaj: ha fegyvered van, az bármikor elsülhet. És ha elsül, akár téged is eltalálhat. Különösen akkor, ha az MI ujja feszül a ravaszra.
 
Valószínűleg soha. A piackutatók szerint a felhő mellett is dinamikusan növekszik a hosting iránti igény.

a melléklet támogatója a vshosting

Létezik egy ortodox irányzat, mely szerint a jelszavak legyenek minél hosszabbak és összetettebbek, valamint cseréljük azokat minél gyakrabban. Valóban ettől lesznek a rendszereink biztonságosabbak? Pfeiffer Szilárd (Balasys) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.