Az Apple hardverbeszállítói már gyártósoraikon állítják össze az új iPad részegységeit a The Wall Street Journal szerint.
Nem kérdés, hogy az Apple már keményen munkálkodik az első generációs iPad utódján, bár a megjelenésről még csupán találgatások láttak napvilágot. Az alkatrészeket gyártó vállalatoktól azonban itt-ott kiszivárognak új információk.

Február végére tele a raktár Az új tablethez nem kevés alkatrészt kell legyártani, hiszen az első generációs iPad kifejezetten jól startolt: életének eddigi három negyedéve alatt közel ötmilliárd dollár értékben fogyott a stílust újrateremtő tabletből. Az Apple egyik legfontosabb hardveres partnere, a Foxconn állítólag február végére gyárt le annyi alkatrészt, hogy az már elegendő az iPad 2 induló készletéhez.

Azt egyre többen állítják "megbízható forrásokra hivatkozva", hogy az iPad 2-ben biztosan megjelenik majd a FaceTime videókommunikációt lehetővé tevő előlapi kamera. Ezt megerősítette a Reuters egyik riportere is, aki a The Daily néven nemrég elindított iPad-magazin bejelentésén az egyik Apple mérnöknél látott egy működő prototípust az új tabletből.


Egy kísérletező kedvű grafikus szerint így is folytatódhatna
az Apple mobil eszközeinek evolúciója

Mindenki mindent tud A további bennfentesekre hivatkozó tudósítások a kijelző felbontásának növekedését is előre vetítik, de a legfrissebb hisztéria egy előzetesen nehezen hihető pletyka alapján robbant ki, mely szerint az Apple végre beadta a derekát, és egy hagyományos microSD kártyahelyet is kialakít az iPad 2 oldalán, így felhagyva a "tárhelyet nem bővítünk, alternatív fájlmozgatási módokat nem használunk" gyakorlattal.

A további, még vadabb híresztelések felsorolásától most eltekintenénk, az igazságot minden bizonnyal néhány hónapon belül Tim Cook, az Apple ideiglenesen megbízott ügyvezetője jelenti be egy színpadon.

Június 6-ra várják az iPhone 5-öt
Így olvashatjuk a The Daily-t iPad nélkül
Hagyd otthon a notebookot, vigyél inkább iPadet!

Jövőre most már tényleg jöhet a Google okosórája

A keresőóriás saját gyártású órájáról évek óta tartó pletykák idén felerősödtek. A legutóbbi értesülések alapján a projekt jól halad, és akár már 2022 tavaszán debütálhat a referenciaként funkcionáló eszköz.
 
Hirdetés

Viszlát, nyolcórás munkarend!

A járvány miatti kényszerű lezárások új alapokra helyezték a munka világát is, ami már nem lesz olyan, mint azelőtt.

A cloud computing fontos ígérete, hogy pontosan tervezhetővé teszi az IT költségeit. Akkor miért nem annyi hónap végén a számla, amennyit beterveztünk?

a melléklet támogatója az Invitech

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.