Az Apple hardverbeszállítói már gyártósoraikon állítják össze az új iPad részegységeit a The Wall Street Journal szerint.
Nem kérdés, hogy az Apple már keményen munkálkodik az első generációs iPad utódján, bár a megjelenésről még csupán találgatások láttak napvilágot. Az alkatrészeket gyártó vállalatoktól azonban itt-ott kiszivárognak új információk.

Február végére tele a raktár Az új tablethez nem kevés alkatrészt kell legyártani, hiszen az első generációs iPad kifejezetten jól startolt: életének eddigi három negyedéve alatt közel ötmilliárd dollár értékben fogyott a stílust újrateremtő tabletből. Az Apple egyik legfontosabb hardveres partnere, a Foxconn állítólag február végére gyárt le annyi alkatrészt, hogy az már elegendő az iPad 2 induló készletéhez.

Azt egyre többen állítják "megbízható forrásokra hivatkozva", hogy az iPad 2-ben biztosan megjelenik majd a FaceTime videókommunikációt lehetővé tevő előlapi kamera. Ezt megerősítette a Reuters egyik riportere is, aki a The Daily néven nemrég elindított iPad-magazin bejelentésén az egyik Apple mérnöknél látott egy működő prototípust az új tabletből.


Egy kísérletező kedvű grafikus szerint így is folytatódhatna
az Apple mobil eszközeinek evolúciója

Mindenki mindent tud A további bennfentesekre hivatkozó tudósítások a kijelző felbontásának növekedését is előre vetítik, de a legfrissebb hisztéria egy előzetesen nehezen hihető pletyka alapján robbant ki, mely szerint az Apple végre beadta a derekát, és egy hagyományos microSD kártyahelyet is kialakít az iPad 2 oldalán, így felhagyva a "tárhelyet nem bővítünk, alternatív fájlmozgatási módokat nem használunk" gyakorlattal.

A további, még vadabb híresztelések felsorolásától most eltekintenénk, az igazságot minden bizonnyal néhány hónapon belül Tim Cook, az Apple ideiglenesen megbízott ügyvezetője jelenti be egy színpadon.

Június 6-ra várják az iPhone 5-öt
Így olvashatjuk a The Daily-t iPad nélkül
Hagyd otthon a notebookot, vigyél inkább iPadet!

MI-vel védenék a britek az internetre szabadított óvodásokat

Az illetékes hatóság felmérése szerint egyre több kisgyerek jelenik meg a világhálón, akiknek a szülei is egyre nagyobb szabadságot engednek a digitális térben.
 
Hirdetés

Adathelyreállítás pillanatok alatt

A vírus- és végpontvédelmet hatékonyan kiegészítő Zerto, a Hewlett Packard Enterprise Company platformfüggetlen, könnyen használható adatmentési és katasztrófaelhárítási megoldása.

Hol, milyen adatokat és hányszorosan tároljunk ahhoz, hogy biztonságban tudhassuk szervezetünk működését egy nem várt adatvesztési incidens esetén is?

a melléklet támogatója az EURO ONE Számítástechnikai Zrt.

CIO KUTATÁS

TECHNOLÓGIÁK ÉS/VAGY KOMPETENCIÁK?

Az Ön véleményére is számítunk a Corvinus Egyetem Adatelemzés és Informatika Intézetével közös kutatásunkban »

Kérjük, segítse munkánkat egy 10-15 perces kérdőív megválaszolásával!

LÁSSUNK NEKI!

Amióta a VMware a Broadcom tulajdonába került, sebesen követik egymást a szoftvercégnél a stratégiai jelentőségű változások. Mi vár az ügyfelekre? Vincze-Berecz Tibor szoftverlicenc-szakértő (IPR-Insights) írása.

Nyílt forráskód: valóban ingyenes, de használatának szigorú szabályai vannak

Különösen az early adopter vállalatoknak lehet hasznos. De különbözik ez bármiben az amúgy is megkerülhetetlen tervezéstől és pilottól?

Sok hazai cégnek kell szorosra zárni a kiberkaput

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.