A Google és a Samsung eredetileg október 11-én mutatta volna be a legújabb Android verziót, az Ice Cream Sandwich-et. Az eseményt az utolsó pillanatban fújták le a Steve Jobs iránti kegyeletből.
Még pár napja is arról érkeztek hírek a nemzetközi szakmai médiából, mennyire készül a keddi eseményre a két vállalat. A Samsung az új referenciatelefon, a Google Nexus Prime bemutatását tervezte, amelyen az Android legfrissebb változata, az Ice Cream Sandwich debütál. A nagy leleplezést sokan a San Diegóban rendezett CTIA konferencia egyik fénypontjaként várták. Hétvégén azonban hirtelen hivatalosan is bejelentették: a bemutatót későbbi időpontra csúsztatják.


Az esemény eredeti beharangozója, még az október 11-i dátummal

Gyász közben nincs jégkrém A Google Nexus sorozatú telefonjai mindig olyan referenciakészülékek, amelyek az Android operációs rendszer legfrissebb aktuális változatát futtatják, így egyfajta "rendszer-evangelizátor" szerepet vállalnak. Az első modell, a Nexus One még a HTC műhelyében készült, a Nexus S azonban már a Samsungtól érkezett, az első generációs Galaxy S kissé átalakított változataként. Az október 11-i esemény a Nexus Prime bemutatója lett volna, amit továbbra is a koreai vállalat gyártott, ám a megnyitó beszédet Andy Rubin tartotta volna, aki az egykori Android Inc. alapítója és vezérigazgatója volt, majd a Google mobil üzletágának alelnöke lett.

A két vállalat az esemény elhalasztásának bejelentése után nem sokkal hivatalosan is megerősítette, hogy Steve Jobs halála után pár nappal nem tartják helyénvalónak egy konkurens termék bemutatóját.

56 éves korában elhunyt Steve Jobs
Milyen lesz a Nexus Prime?
Félelmetes ütemben terjeszkedik az Android

"A Samsung és a Google közösen úgy döntött, hogy elhalasztják a Samsung Mobile Unpacked eseményt, melyet október 11-re, a San Diegó-i CTIA konferenciára terveztek" - áll a közleményben. "Úgy gondoljuk, az időpont nem megfelelő, hogy egy új terméket mutassunk be akkor, amikor a világ Steve Jobsra emlékezik."

Az Ice Cream Sandwich és a Nexus Prime bemutatójának új időpontjáról egyelőre nincs hivatalos információ, de valószínűleg csak október 14., tehát a néhai Apple-vezér rajongói és elismerői által frissen szervezett Steve Jobs emléknap után várható.

Operátorát is kilőtte volna az MI-vezérelte drón, hogy célt érjen

Ez ilyen műfaj: ha fegyvered van, az bármikor elsülhet. És ha elsül, akár téged is eltalálhat. Különösen akkor, ha az MI ujja feszül a ravaszra.
 
Valószínűleg soha. A piackutatók szerint a felhő mellett is dinamikusan növekszik a hosting iránti igény.

a melléklet támogatója a vshosting

Létezik egy ortodox irányzat, mely szerint a jelszavak legyenek minél hosszabbak és összetettebbek, valamint cseréljük azokat minél gyakrabban. Valóban ettől lesznek a rendszereink biztonságosabbak? Pfeiffer Szilárd (Balasys) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.