Szidják a felhasználók a Facebook androidos alkalmazását, rengeteg az egy csillagos értékelés.
Két héttel ezelőtt Mark Zuckerberg megmutatta a világnak, hogy milyen is az a sokat emlegetett facebookos mobil az ő elképzelésük szerint. Mint kiderült, ez nem egy speciális mobil, nem is egy operációs rendszer, hanem egy alkalmazás, ami telepítés után tulajdonképpen egy plusz réteget húz az addigi kezelőfelület fölé, amelyen a Facebook és annak szolgáltatásai kapnak helyet.

Sok az egy csillag  Múlt héten pénteken az app bekerült a Google Play Store kínálatába és az USA azon felhasználói kezdhettek hozzá a letöltéséhez, akik a HTC One X, vagy One X+, Samsung GalaxyS III, illetve Galax Note II készülékekkel rendelkeznek, illetve előretelepítve található meg az egyelőre szintén csak USA-ban kapható HTC First mobilon.Sok a negatív kritika

Nagyon úgy fest azonban, hogy a felhasználók hála helyett nemtetszésüket fejezik ki az új alkalmazással kapcsolatban, mert lesújtó kritikák jelentek meg a Google szoftverboltjának felületén. Ennél is beszédesebb, hogy csapnivaló pontszámokat kap a Facebook Home és jelenleg a tényleg gyengének számító 2,4 ponton áll. Már pár órával a publikussá tétel után 398 db egy csillagos értékelést kapott, e cikk írásának pillanatában ez a szám már 1811-nél jár.

A meg nem értett zseni?  A leggyakoribb felhasználói panasz a hozzászólások szerint az, hogy a Facebook Home egyszerűen idegesítő, mivel tulajdonképpen átveszi a hatalmat a mobil felett és csak nagyon nehéz a többi, megszokott szolgáltatáshoz hozzáférni. Az is gyakran felmerülő probléma az értékelést hagyó felhasználók körében, hogy a Facebook Home nem rendelkezik widgettel, illetve ezzel együtt a többi, egyébként használatos widgetet is kiszorítja a felületről. Noha ez a tulajdonsága borítékolható volt, az értékelések arra utalnak, hogy a felhasználók nem igazán voltak, vannak tisztában azzal, hogy Zuckerberg csapata pontosan mivel is szerette volna őket ellátni, és valójában mire is szolgál az új app.A sok egy csillagos lepontozás mellett azóta megjelentek a vállalatot, illetve az alkalmazást támogató értékelések, amelyben azt hangsúlyozzák, hogy az app pontosan azt teszi, amit ígértek, és aki online életének nagy részét a Facebookon tölti, annak tökéletes megoldás. Idővel valószínűleg finomodni fog a Facebook Home-ra adott értékelések átlaga, főleg akkor, amikor a világ többi részén is elérhetővé válik. Az Androidra írt hivatalos Facebook app 3,6 pontot kapott eddig, míg az üzenetkezelésért felelős Messenger az egészen jónak számító 4,4 ponton áll.

Mindent ellep a Facebook Androidon 
Facebook beköltözik az Androidba
Nagyobb, szebb, színesebb: megújul a Facebook 

Egyelőre nem tűnik sokkolóan okosnak a Gemini mesterséges intelligencia

Ahogy az lenni szokott, a Google közzétette, a felhasználók pedig azonnal rászálltak az új technológiára, amit sikerült is buta hibákra késztetniük.
 
Ez a kkv-k problémája világszerte. A megoldásszállítók pedig rendszer a széttagoltságra, a sok egyedi igényre, és az ebből eredő magas fejlesztési és támogatási költségekre panaszkodnak.

a melléklet támogatója a Yettel

Minden vállalatnak számolnia kell az életciklusuk végéhez érő technológiák licencelési keresztkockázataival. Rogányi Dániel és Vincze-Berecz Tibor (IPR-Insights) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 1. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.