Az egyik legjelentősebb kereskedelmi televízió a Vodafone-nal fogott össze, hogy közös mobilinternetes csomagot értékesítsenek. Az újfajta szövetség a vásárlástól számított különböző időtartamok erejéig kínál mobil elérést. A feltöltőkártyás csomagot többek között a nagyobb Tesco üzletekben lehet megvenni.

A Vodafone Magyarország és a TV2 holnaptól teszi elérhetővé új mobilinternetes szolgáltatását, amellyel időalapú jegyrendszerben lehet webes hozzáférést vásárolni.

Egyedi megoldás A hazai viszonylatban egyedülálló konstrukcióban 1 órától 1 hónapig lehet rögzített időtartamra internetelérést vásárolni, amely az idő mellett adatmennyiség tekintetében is korlátozva van. A 350 forinttól szűk négyezerig terjedő csomagok 500 megabájttól 1 gigabájtig terjedő limitet tartalmaznak. Az időalapú internetjegy lejárati idejét és adatforgalmát egy külön ablakban folyamatosan nyomon lehet majd követni.

Nyitra Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára személyes jelenlétével is támogatta a kezdeményezést

Megment minket a Tesco A feltöltőkártyás tv2.mobilnet az ország összes nagy Tesco áruházában, közel 80 helyen válik elérhetővé. Az egyenlegfeltöltésre a tv2.hu/mobilnet kezdőlapon bankkártyás fizetéssel, bankautomatán keresztül vagy feltöltőterminálokon lesz lehetőség.

A mobilinternet-csomag ára az áruházakban 4 990 forint, de a Vodafone webshopban kedvezményesen 3 990 forintért lehet hozzájutni. A csomagok ára magában foglalja a modemet, valamint 500 forint adatforgalmat.

Külön tartalom A TV2 az ügyfelek számára a szolgáltatás nyitóoldalát akkor is elérhetővé teszi, ha éppen nincs aktivált jegyük. Itt az ígéretek szerint exkluzív tartalmakat, például videókat kapnak majd a felhasználók.

Mobilnet az irodába az Inviteltől
Árengedményért cserébe még a mobilreklámot is elfogadják

Minden bitcoinos tranzakció felszippanthat egy úszómedencére való vizet

A kriptovalutához kapcsolódó vízfelhasználás egy friss tanulmány szerint 166 százalékkal emelkedett 2020 és 2021 között, az átmeneti visszaesést követően pedig 2023-ban is új rekordot dönt majd.
 
Ez a kkv-k problémája világszerte. A megoldásszállítók pedig rendszer a széttagoltságra, a sok egyedi igényre, és az ebből eredő magas fejlesztési és támogatási költségekre panaszkodnak.

a melléklet támogatója a Yettel

Minden vállalatnak számolnia kell az életciklusuk végéhez érő technológiák licencelési keresztkockázataival. Rogányi Dániel és Vincze-Berecz Tibor (IPR-Insights) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 1. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.