A DDB-től érkező Szabó Béla váltja a Magyar Turisztikai Ügynökséghez igazoló Bánhegyi Zsófiát.

A DDB kommunikációs ügynökségtől érkezik a Magyar Telekom csoport új kommunikációs igazgatójává. Szabó Béla, aki jelenleg még a DDB stratégiai és innovációs igazgatója május 15-étől irányítja távközlési cég csoportszintű kommunikációs tevékenységét. A márkamenedzsment, a szponzoráció, a rendezvények, a külső és belső kommunikáció, valamint médiastratégia is alá fog tartozni. Elődje, Bánhegyi Zsófia, a Magyar Turisztikai Ügynökség marketingkommunikációért felelős vezérigazgató-helyettese lesz április 3-ától.

Szabó Béla

Szabó Béla számára nem lesz ismeretlen terep a Magyar Telekom, mivel a DDB hosszú ideje partnere a távközlési cégnek. „Az évek során sok kollégával és feladattal megismerkedtem” – idézi a kommunikációs szakembert a vállalat közleménye.

A szakember a Corvinus Egyetemen szerzett diplomát, valamint hosszab ideig tanult a nagy hagyományú Groningeni Egyetemen (Rijksuniversiteit Groningen) is. Több nagy nemzetközi reklámügynökségnél töltött be fontos szerepet, a Y&R-nál az Ericsson regionális koordinációjáért, a Leo Burnett-nél stratégiai és ügyfélkapcsolati igazgatóként az ügynökség termékeinek minőségéért és az ügyfélszerzésért volt felelős.

A telekommunikáció ipar sem ismeretlen számára. Négy évet töltött a Vodafone-nál, dolgozott a magyar leányvállalatnál és Londonban, a globális szervezeténél is márkaépítésért és marketing kommunikációért felelős vezetőként. Többek között az ő nevéhez köthető a szolgáltatók mobilhálózatának új iparági témaként való felépítése. Személyesen vett részt a dél-afrikai MetropolitanRepublic ügynökség stratégiai igazgatójaként Afrika legerősebb márkája, az MTN telekommunikációs szolgáltató digitális transzformációs és kommunikációs stratégiájának kialakításában. A DD-hez két éve igazolt.

Közösség & HR

Ilyen, amikor a katonák a maguk kezébe veszik az innovációt

Az amerikai tengerészgyalogosoknak elegük lett abból, hogy lassan és irdatlanul drágán kapják meg a pótalkatrészeket. Huszárvágással megoldották a problémát.
 
Nemzeti szinten eddig is szigorú rendelkezések vonatkoztak az érzékeny adatok megsemmisítésére, de az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének hatályba lépése után senki sem kerülheti el az információtörlés folyamatos feladatát.
A koncentrált erőforrások kockázatai is koncentráltan jelentkeznek. Az informatikai szolgáltatóknak, felhős cégeknek érdemes lenne körülnézniük a közműszolgáltatóknál, hogyan kezelik ezt a problémát.

Sikeremberektől is tanultak a CIO-k

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.