A magyar leányvállalat a Fortinettől igazolta le Rakoncza Zsoltot.
Hirdetés
 

Most hétfőtől Rakoncza Zsolt irányítja vezérigazgatóként a Dell Technologies Magyarországot. A szakember a Fortinettől érkezett, ahol a biztonsági cég magyar és regionális piaci jelentéért is felelt country managerként.

Rakoncza karrierje szorosan kötődik az informatikai és telekommunikációs piachoz. A Budapest Business Schoolon végzett, majd a CEU üzleti menedzsment szakán MBA diplomát is szerzett. Pályáját a Telenor Magyarország jogelődjénél, a Pannon GSM-nél kezdte, ahol több mint négy évig irányította a vállalati ügyfelekkel foglalkozó csoportot. Korábbi munkahelyein – a Microsoftnál, a Huaweinél és a Symantecnél is – értékesítési területen dolgozott vezetőként, így jól ismeri a konzumer és a vállalati piacot is.

A Dell Technologies Rakoncza Zsolt felel majd a vállalat teljes hazai tevékenységért, az ügyfélkapcsolatokért, valamint a disztribútori- és partnerkapcsolatokért.

Rakoncza Kovács Tamást váltja a cég élén, aki idén februártól, a korábbi vezérigazgató, Dienes-Oehm Tivadar távozása óta irányította megbízott vezetőként a magyar leányvállalatot.

Közösség & HR

A koronavírus kifektette a kereskedők mesterséges intelligenciáit

Olyan tömegben kezdtek az emberek egyik napról a másikra új termékcsoportokra keresni, hogy az automatizált folyamatokat irányító algoritmusok nem tudták követni.
 
A biztonság kiszervezéséhez komoly bizalmi tőke kell, ami lassan épül fel, de tartósabb is, mint a betyárbecsület.

a melléklet támogatója a Euro One

Hirdetés

Így érdemes kialakítani a biztonságfelügyeletet

A jó példákért nem kell messze menni. Az alábbiakban csupa magyarországi bevált gyakorlat következik.

Nem általában a távmunkáé, hanem a mostani tipikus távmunka-helyzeteké. A szervezetek arra nem voltak felkészülve, hogy mindenki otthonról dolgozik.

Alapjaiban kell megújítani a biztonságról kialakított felfogásunkat

Mi köze az IBM licencszerződések apró betűs kitételeinek ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2008 életciklusának végéhez ér? Rogányi Dániel (IPR-Insights) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.