A magyar leányvállalat a Fortinettől igazolta le Rakoncza Zsoltot.

Most hétfőtől Rakoncza Zsolt irányítja vezérigazgatóként a Dell Technologies Magyarországot. A szakember a Fortinettől érkezett, ahol a biztonsági cég magyar és regionális piaci jelentéért is felelt country managerként.

Rakoncza karrierje szorosan kötődik az informatikai és telekommunikációs piachoz. A Budapest Business Schoolon végzett, majd a CEU üzleti menedzsment szakán MBA diplomát is szerzett. Pályáját a Telenor Magyarország jogelődjénél, a Pannon GSM-nél kezdte, ahol több mint négy évig irányította a vállalati ügyfelekkel foglalkozó csoportot. Korábbi munkahelyein – a Microsoftnál, a Huaweinél és a Symantecnél is – értékesítési területen dolgozott vezetőként, így jól ismeri a konzumer és a vállalati piacot is.

A Dell Technologies Rakoncza Zsolt felel majd a vállalat teljes hazai tevékenységért, az ügyfélkapcsolatokért, valamint a disztribútori- és partnerkapcsolatokért.

Rakoncza Kovács Tamást váltja a cég élén, aki idén februártól, a korábbi vezérigazgató, Dienes-Oehm Tivadar távozása óta irányította megbízott vezetőként a magyar leányvállalatot.

Közösség & HR

Kiosztották az idei Gyurós Tibor-díjakat

A hagyományokhoz híven, idén is az IVSZ éves konferenciáján, a Mentán adták át a hazai informatikai élet kíválóságait elismerő díjakat.
 
EZ A HELYZET SIÓFOKON

SAP NOW Hungary:
szerszámkészlet az ügyfelek lenyűgözéséhez

Az SAP kétnapos rendezvénye az idén is követhető a Bitporton!

TOVÁBB A KÖZVETÍTÉSRE >

Ömlik a pénz a digitalizációval foglalkozó startupokba, de a rossz beidegződések még mindig lassítják az átalakulást.

a melléklet támogatója az Aruba Cloud

Hirdetés

Nagyvállalati mesterséges intelligencia (MI) megoldások a Lenovótól

Elkezdődött a mesterséges intelligencia hajtotta gazdasági átalakulás. Az összetett technológia könnyű használatba vételét, rugalmas bővítését ígérik a Lenovo adatközponti megoldásai.

A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2019 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.