Egyszerű ötletre épül, éppen ezért nagyon sikeres lehet a Vizualize.me szolgáltatás. A LinkedIn profil felhasználásával bárki látványos infografikát varázsolhat magának, amivel kitűnhet az unalmas önéletrajzok tengeréből.
Bár csak augusztusban indul a nyilvános béta változat, már most érdemes felhívni a figyelmet egy új startup vállalkozásra. A Vizualize.me segítségével a munkakeresők saját ízlésüknek megfelelő formába önthetik LinkedIn profiljuk adatait.

Az álláskeresés sosem volt egyszerű dolog, de a gazdasági válság következtében az utóbbi időben még többen jelentkeznek egy-egy meghirdetett pozícióra. A CV-k tömkelegéből pedig nem könnyű kitűnni. Ezt ismerték fel a Vizualize.me ötletgazdái, akik olyan rendszeren dolgoznak gőzerővel, amellyel a LinkedIn-en lévő információból néhány kattintással vonzó infografikát készíthet bárki, mindenféle grafikai előképzettség nélkül.Ti mindannyian egyéniségek vagytok! Annyit már most lehet tudni a rendszerről, hogy az iskolák, munkahelyek, díjak, tevékenységek és ismerettségi kör alapján a Vizualize.me automatikusan elkészít egy változatot. Ezt azonban a felhasználó a saját ízlése szerint változtathatja. A béta verzióban különböző sablonok és minták állnak majd rendelkezésre, de a későbbiekben saját színvilággal és egyéb egyéni motívumokkal lehet majd feldobni grafikus önéletrajzunkat.

A szolgáltatás a tervek szerint ingyenes és fizetős részt is tartalmazni fog, ám akik a július 25-én induló zárt bétatesztre idejében jelentkeznek, azok az augusztusban startoló (nyílt béta állapotú) szolgáltatáshoz térítésmentesen prémium ügyfélként férhetnek majd hozzá.A Facebookkal próbálja kiütni a LinkedIn-t a rivális állásportál
Az adatvizualizáció az újságírásban is új fejezetet nyit

Tényleg jó ötlet egy 170 kilométeres madzagra emlékeztető okosváros?

Már az idei elő negyedévben belevágnak az 500 milliárd dolláros szaúdi gigaprojektbe, amelynek célja egy egészen futurisztikus új megaváros felépítése lenne.
 
Jó hír: ehhez rendelkezésre állnak a megfelelő eszközök. Az általánossá váló távmunka még jobban ráirányította a figyelmet, hogy az adatok biztosítása nem csak a cloud szolgáltatók, hanem legalább akkora részben a megrendelők felelőssége is.
Nem általában a távmunkáé, hanem a mostani tipikus távmunka-helyzeteké. A szervezetek arra nem voltak felkészülve, hogy mindenki otthonról dolgozik.

Alapjaiban kell megújítani a biztonságról kialakított felfogásunkat

Tavaly január végétől megszűnt a Java SE 8 ingyenes frissítése, és a Java SE 11 sem használható ingyenesen üzleti célra. Tanácsok azoknak, akik még nem találtak megoldást. Hegedüs Tamás (IPR-Insights) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.