Egyszerű ötletre épül, éppen ezért nagyon sikeres lehet a Vizualize.me szolgáltatás. A LinkedIn profil felhasználásával bárki látványos infografikát varázsolhat magának, amivel kitűnhet az unalmas önéletrajzok tengeréből.
Bár csak augusztusban indul a nyilvános béta változat, már most érdemes felhívni a figyelmet egy új startup vállalkozásra. A Vizualize.me segítségével a munkakeresők saját ízlésüknek megfelelő formába önthetik LinkedIn profiljuk adatait.

Az álláskeresés sosem volt egyszerű dolog, de a gazdasági válság következtében az utóbbi időben még többen jelentkeznek egy-egy meghirdetett pozícióra. A CV-k tömkelegéből pedig nem könnyű kitűnni. Ezt ismerték fel a Vizualize.me ötletgazdái, akik olyan rendszeren dolgoznak gőzerővel, amellyel a LinkedIn-en lévő információból néhány kattintással vonzó infografikát készíthet bárki, mindenféle grafikai előképzettség nélkül.Ti mindannyian egyéniségek vagytok! Annyit már most lehet tudni a rendszerről, hogy az iskolák, munkahelyek, díjak, tevékenységek és ismerettségi kör alapján a Vizualize.me automatikusan elkészít egy változatot. Ezt azonban a felhasználó a saját ízlése szerint változtathatja. A béta verzióban különböző sablonok és minták állnak majd rendelkezésre, de a későbbiekben saját színvilággal és egyéb egyéni motívumokkal lehet majd feldobni grafikus önéletrajzunkat.

A szolgáltatás a tervek szerint ingyenes és fizetős részt is tartalmazni fog, ám akik a július 25-én induló zárt bétatesztre idejében jelentkeznek, azok az augusztusban startoló (nyílt béta állapotú) szolgáltatáshoz térítésmentesen prémium ügyfélként férhetnek majd hozzá.A Facebookkal próbálja kiütni a LinkedIn-t a rivális állásportál
Az adatvizualizáció az újságírásban is új fejezetet nyit

Az Apple-nél is belátták, hogy vége az eddigi világnak

A WSJ szerint eldőlt, hogy az Apple elviszi Kínából a termelésének egy jelentős részét, bár a jelenlegi gazdasági helyzetben ez rendkvül nehéz feladatnak ígérkezik.
 
Bár az 5G-s beruházások megtérülését biztosító alkalmazási területeket még a szolgáltatók és az ügyfelek is keresik, a fejlesztési kényszer megvan, mert aki ebből kimarad, lemarad.

a melléklet támogatója a Yettel

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.