A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) két évre, 9 milliárd forintos keretre írt ki nyílt közbeszerzést hálózati eszközök szállítására, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokra.
A felhívás a Közbeszerzési Értesítő február 11-i számában jelent meg. Ajánlatot az a vállalkozás tehet, amelynek a 2009. évi teljes árbevétele - az eszközök szállításához - meghaladta a nettó 1 milliárd forintot, a közbeszerzés tárgya szerinti árbevétele pedig több volt, mint nettó 300 millió forint. Szolgáltatásnál a megkövetelt 2009. évi nettó árbevétel 350 millió forint, míg a közbeszerzés tárgya szerinti árbevétele legalább nettó 100 millió forint.

Az ajánlattételi határidő március 28. A nyertes cégeknek 2 millió forint teljesítési biztosítékot kell letenniük.

A teljes szállításra váró mennyiség attól függ, hogy a központosított közbeszerzés alá tartozó - és az ahhoz önként csatlakozó - intézmények mennyit rendelnek az eszközökből és a szolgáltatásokból - tette hozzá az MTI közleményében.


Az idegenekre vadászó MI máris gyanús jeleket talált az űrben

Az űrből érkező rádiójelek átfésüléséhez és a zaj kiszűréséhez is nagy segítséget jelent a mesterséges intelligencia, lehetővé teéve az óriási adattömeg hatékonyabb feldolgozását.
 
Az 5G-vel indul be igazán a precíziós mezőgazdaság forradalma. Ebben nagy az egyetértés a mezőgazdasági és a távközlési szakemberek között.
Létezik egy ortodox irányzat, mely szerint a jelszavak legyenek minél hosszabbak és összetettebbek, valamint cseréljük azokat minél gyakrabban. Valóban ettől lesznek a rendszereink biztonságosabbak? Pfeiffer Szilárd (Balasys) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.