A pénzügyi év végével vezetőváltás történt a Cisco Magyarországnál.
A pénzügyi év lezárultával – hét év után – távozott posztjáról György László, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója. A pozíciót a mai naptól megbízott ügyvezető igazgatóként Dalos Ottó tölti be.

Dalos Ottó jól ismeri a cég működését, hiszen 2000-ben csatlakozott a Cisco-hoz, ahol kinevezését megelőzően a vállalat távközlési szolgáltatói üzletágát vezette. A villamosmérnök és gazdasági mérnök végzettségű szakember több mint 20 éve dolgozik informatikai és távközlési területen. A pályafutását a Kontraxnál kezdő Dalos a Ciscót megelőzően a Motorola és az Ericsson hazai leányvállalatainál tevékenykedett, több alkalommal is vezető pozícióban. Elődje, György László új területen folytatja szakmai pályafutását.

A pénzügyi év végén távozik György László a Cisco Magyarországtól

Spanyol tudósok: a túlóra nem hogy káros, hanem egyenesen építő

Ha angol tudósok jöttek volna ezzel, meg sem lepődnénk. De épp a szieszta hagyományát mind a mai napig ápoló spanyolok?!
 
Hirdetés

Hazánk régiós SolarWinds-központ lett

A SolarWinds és a RelNet megállapodása révén utóbbi magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt régiónkban a SolarWinds viszonteladói és ügyfelei számára.

Manufacture IT

Az 5G legnagyobb nyertesei az ipari vállalkozások

MEGNÉZEM »

a melléklet támogatója a Vodafone

Igen, ahogy mindenki mondja: sokba, nagyon sokba. De közel sem csak a fizetése miatt. A költségekhez hozzá kell számolni a növekvő kiválasztási költségeket – és a magas fluktuációt.

a melléklet támogatója a Mndwrk

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.