A pénzügyi év végével vezetőváltás történt a Cisco Magyarországnál.
A pénzügyi év lezárultával – hét év után – távozott posztjáról György László, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója. A pozíciót a mai naptól megbízott ügyvezető igazgatóként Dalos Ottó tölti be.

Dalos Ottó jól ismeri a cég működését, hiszen 2000-ben csatlakozott a Cisco-hoz, ahol kinevezését megelőzően a vállalat távközlési szolgáltatói üzletágát vezette. A villamosmérnök és gazdasági mérnök végzettségű szakember több mint 20 éve dolgozik informatikai és távközlési területen. A pályafutását a Kontraxnál kezdő Dalos a Ciscót megelőzően a Motorola és az Ericsson hazai leányvállalatainál tevékenykedett, több alkalommal is vezető pozícióban. Elődje, György László új területen folytatja szakmai pályafutását.

A pénzügyi év végén távozik György László a Cisco Magyarországtól

Az idén már 10 millió hajtogatható csúcstelefont adna el a Samsung

A Samsung új összehajtható okostelefonokat mutatott be, amelyekkel jó időre biztosíthatja magának a gyorsan növekvő piac vezető helyét.
 
A felhő térfoglalása és a ransomware-támadások elszaporodása sok szervezetet rákényszerít, hogy újratervezze a mentési és helyreállítási infrastruktúráját.
A Világgazdasági Fórum figyelmeztetése szerint jelentős szakadék tátong a C-szintű vezetők és az információbiztonságért felelős részlegek helyzetértékelése között.

A járvány üzleti vezetőt csinált a CIO-kból

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.