A szakember az újonnan megalakuló PR-iroda vezetője lesz áprilistól.
Hirdetés
 

A napokban érkezett az információ, hogy hét év után távozik a Telenortól a kommunikációs igazgatói posztot betöltő Kutas István. Ma a Magyar Telekom közleményben tudatta, hogy április 1-jétől a szakember lesz a vezetője a jogi és társasági vezérigazgató-helyettes által irányított terület alatt újonnan létrehozott PR Irodának.

Kutas István

Kutas feladata lesz többek között a Magyar Telekom vállalati külső kommunikációs tevékenységének irányítása, a vállalati PR-stratégia fókuszának a kialakítását és megvalósítása. Ő felel a sajtó- és médiakapcsolatokért is.

Kutas István 1998-ban a Hill & Knowlton PR-ügynökségnél kezdte. 2002-től négy éven át a Béres Gyógyszergyár kommunikációs igazgatója, majd az E.ON-hoz igazolt. Három évig az E.ON Földgáz Trade és az E.ON Földgáz Storage vállalati kommunikációs vezetője, majd 2009-től a teljes E.ON Hungária PR és médiakapcsolati vezetője volt. 2011-ben igazolt a Telenorhoz.

Közösség & HR

Japánban is bezárják a kaput a techszektorban

A szigetország kormányzata augusztustól egy sor új szektorban fogja sokkal szigorúbban vizsgálni a külföldi befektetéseket. Az intézkedés bejelentése egybeesik Donald Trump látogatásával.
 
Ha nem sikerül megválaszolni azokat a biztonsági kihívásokat, amelyek az informatikai fejlesztések még mélyebb integrációjával járnak, nem teljesedhet ki a gyártóipar negyedik forradalmát elhozó trend. Lehetőségek és buktatók.
A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2019 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.