A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség szeptembertől bevezeti az uniós támogatások papírmentes, internetes pályáztatását.
A pályázatok lebonyolításának egyszerűsödését és gyorsítását reméli a uniós támogatások elosztását felügyelő Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) a holnaptól érvényes, papírmentes, interneten keresztül történő kommunikációtól.

Nem csenget a postás Szeptembertől megszűnik a postai úton történő levelezés. A pályázattal kapcsolatos döntésekről, értesítésekről emailt kap a pályázó, amit az EMIR pályázói tájékoztató felületen lehet megnézni az egyedi, titkos jelszó segítségével.

Dányi Gábor, az NFÜ innovációs és informatikai elnökhelyettese a témáról szóló közleményben kiemelte, hogy az új rendszert elsőként az Új Széchenyi Terv pályázatainál a döntés-előkészítés eljárásrendi szakaszában vezetik be.

A döntés-előkészítés során az intézményrendszer a levelek és értesítések döntő többségét internetes úton küldi meg. Ez alól csak két tájékoztatás kivétel: a pályázat befogadásáról szóló döntés, amely tartalmazza az EMIR pályázói tájékoztató használatához szükséges jelszót, illetve a pályázat elutasításáról szóló döntés a befogadási kritériumok teljesítésének hiánya miatt - írja közleményében az NFÜ.

Technológiai fejlesztésekre pályázhatnak a vállalatok
Utánaszámol-e az EU, hogy mire ad pénzt?

Egy holland kutató 25 dolláros kütyüvel hekkelte meg Elon Musk Starlinkjét

A Las Vegas-i Black Haten mutatta be a módszert. Az űrnet teljes javítására még várni kell, de kárenyhítés már történt.
 
A felhő térfoglalása és a ransomware-támadások elszaporodása sok szervezetet rákényszerít, hogy újratervezze a mentési és helyreállítási infrastruktúráját.
A Világgazdasági Fórum figyelmeztetése szerint jelentős szakadék tátong a C-szintű vezetők és az információbiztonságért felelős részlegek helyzetértékelése között.

A járvány üzleti vezetőt csinált a CIO-kból

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.