A szoftveres oldalra koncentrálva, a nyomtatási munkákat a felhőbe helyezve segíti a KKV-k munkáját a HP.
Miközben dúl a harc a fejekben azért, hogy minél kevesebb dokumentumot nyomtassunk ki a munka során, el kell fogadni, hogy vannak olyan munkafolyamatok, területek, ahol elengedhetetlen a nyomatok (akár nagy számban történő) készítése.

A HP tanulmánya szerint a vállalkozások 33 százaléka csökkentette a nyomtatás mennyiségét az elektronikus iratok használatával és az ehhez kapcsolódó, átláthatóbb dokumentumkezelő rendszerekkel. Ennek ellenére az üzleti szempontból kiemelkedően fontos dokumentumokat még mindig egyaránt tároljuk papír és elektronikus formátumban is, az viszont nagyon nem mindegy, hogy ezek kezelését hogyan oldjuk meg.
 


Kijelző és billentyűzet segíti a munkát

Gördülékenység minden szinten 
Ehhez a munkához nyújtanak segítséget a HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c és a HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c. Ezek a multifunkciós készülékek képesek a kétoldalas dokumentumok egymenetben történő beolvasására, amivel felére csökken egy-egy nyomat elkészítésének ideje. Az ultrahanggal segített EveryPage technológia pedig arról gondoskodik, hogy egyszerre csak egy lap töltődjön be, hiszen nincs is annál frusztrálóbb, amikor a nyomtatót a begyűrődött, beszorult lapok miatt kell felnyitni, megszakítva ezzel a folyamatokat.

A nyomtatás a felhőbe megy  Mivel a folyamat során gyakran további információkkal kell ellátni a fájlokat, ezért a Flow nyomtatókat 8 colos, színes érintőképernyővel, illetve teljes értékű billentyűzettel látták el, hogy minél gyorsabb és egyszerűbb legyen az adatbevitel. Az e-mailbe, fájlba történő nyomtatás mellett újdonságként szerepel a dokumentumok Microsoft Sharepointba való küldése, emellett használhatjuk az automatikus karakterfelismerést (OCR), sőt, a nyomatok elkészítése előtt van lehetőség az automatikus képjavító funkciókat (tájolás, oldalak körülvágása, színárnyalat beállítása) is alkalmazni. A HP Flow többfunkciós nyomtatókat a HP érdekkörébe tartozó Autonomy fejlesztése segíti abban, hogy a nyomtatási munkákat közvetlenül a felhőbe küldhessük, vagy éppen onnan válasszunk egy dokumentumot, amit ki akarunk nyomtatni. Mindezt egy rendkívül egyszerű, böngészőből elérhető felület támogatja, de lehetőség van mobileszközökről történő elérésre is, amihez az iOS alapú alkalmazás már elérhető, az androidos pedig hamarosan elkészül.

Elpasszolná rosszul teljesítő részlegeit a HP 
Felvásárlási ajánlatokkal kóstolgatják a HP-t
Táblagépekkel startolt el a Mobile World Congress

Már csak a legidősebb magyarokat nem hozza lázba a net

Az NMHH kutatása szerint az elmúlt években az idősebb generációk körében jelentősen nőtt az internethasználat.
 
Bejelentési kötelezettségük elmulasztása, és a szabályoknak való sorozatos meg nem felelés komoly pénzbírságot vonhat maga után.

a melléklet támogatója a Balasys IT Zrt.

Amióta a VMware a Broadcom tulajdonába került, sebesen követik egymást a szoftvercégnél a stratégiai jelentőségű változások. Mi vár az ügyfelekre? Vincze-Berecz Tibor szoftverlicenc-szakértő (IPR-Insights) írása.

Nyílt forráskód: valóban ingyenes, de használatának szigorú szabályai vannak

Különösen az early adopter vállalatoknak lehet hasznos. De különbözik ez bármiben az amúgy is megkerülhetetlen tervezéstől és pilottól?

Sok hazai cégnek kell szorosra zárni a kiberkaput

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.