A Servergarden új terméke az ország legnagyobb teljesítménysűrűségű, ultramodern adatközpontjában szolgálja ki a stabil, jövőálló megoldásokat kereső vállalkozásokat.

A Servergarden magas terhelés alatt is kipróbált, komoly piaci értéket felmutató infrastruktúrája árszintjében és a legtöbb műszaki paraméter tekintetében is megelőzi a piacon lévő hasonló szolgáltatásokat, köztük több nemzetközi szereplőt. Az OXO Holding tőkeerős befektetői hátterével működő cég Magyarország legnagyobb teljesítménysűrűségű, ultramodern adatközpontjából nyújtja IKT megoldásait, ezzel pedig a hazai piac meghatározó felhő- és hosztingszolgáltatója.

Felhőszolgáltatások újratervezve

A cég ügyfeleinek legfontosabb igényei alapján értelmezte újra a cloud fogalmát, innovatív megoldásokkal és ügyfélbarát folyamatokkal teremtve megbízható hátteret és folyamatos támogatást a stabil, jövőálló megoldásokat kereső vállalkozásoknak. A Servergarden új MasterCloud szolgáltatása azoknak az üzleti szereplőknek nyújt világszínvonalú IT infrastruktúrát, amelyek egy időben több ezer látogatót, kiemelkedően nagy forgalmat akarnak költséghatékonyan és gyorsan kiszolgálni.
 


A MasterCloud az üzleti döntéshozók szempontjából a gazdaságosan üzemeltethető csúcstechnológiával tűnik ki, amely tőkebefektetés nélkül, folyamatosan személyre szabható módon szolgálja ki a nagyvállalati kapacitásigényeket. Az informatikai szakemberek ugyanakkor piacvezető szolgáltatási csomagok közül választhatnak a szerverek, a virtuális szerverek vagy a tárhelybérlés tekintetében, és profi fokozatra kapcsolhatnak egy rugalmas, technikai paramétereiben szinte verhetetlen megoldással.

Ingyenes próba, nulla hűségidő

A Servergarden MasterCloud szolgáltatásait az óriási számítási kapacitás, a rendkívül gyors és rugalmas kiszolgálás, illetve a mindenre kiterjedő biztonság jellemzi. A technikai paraméterekre jellemző, hogy a szabadon konfigurálható összeállításokban 4-32 darab, 2,6 GHz órajelű Intel Xeon Scalable Gold vCPU áll rendelkezésre 16-192 GB-os DDR4 RegECC RAM memóriával. Az adattárolásról egységenként 300-2000 GB-ig elérhető NVMe SSD redundáns ceph storage rendszerek gondoskodnak.

A havi szinten 32 TB adatforgalom mellett az ügyfelek korlátlan számú és konfigurációjú VPS-szel gazdálkodhatnak. A MasterCloud biztonsági paramétereiről szólva kiemelkedő az éves távlatban 99,99 százalékos garantált rendelkezésre állás (SLA), illetve a redundáns infrastruktúrát bebiztosító, automatikusan működő hibatűrő (fault tolerance) rendszer. A MasterCloud szolgáltatások hűségidő nélkül vehetők igénybe, a Servergarden pedig most 15 napos, teljesen ingyenes tesztidőszakot biztosít ügyfelei részére.

Tovább a Servergarden MasterCloud felhőjébe »

Cloud & big data

Elkábeltévésedtek a streamingszolgáltatók

Ugyanazt kínálják, ugyanúgy és ugyanannyiért. Azaz a nagy ígéretekből egyelőre semmit sem valósítottak meg.
 
Hirdetés

Ez az igazi versenyelőny a turizmusban

A koronavírus-járvány miatt visszaesett vendégforgalom lehetőséget is rejt magában. A szállodaipar korán ébredő szereplői a jövőbe fektetve informatikai fejlesztésekkel tehetik vonzóbbá és biztonságosabbá szolgáltatásaikat.

Már Budapesten is van olyan előadás, amit wifihálózat és mobiltelefon segítségével tettek interaktívvá.

a melléklet támogatója a TP-Link Magyarország

Hirdetés

Hatékonyabb kommunikáció Magyarország legforgalmasabb vasútvonalain

Sikeresen befejeződött a magyarországi GSM-R hálózat kiépítésének első fázisa.

Nem általában a távmunkáé, hanem a mostani tipikus távmunka-helyzeteké. A szervezetek arra nem voltak felkészülve, hogy mindenki otthonról dolgozik.

Alapjaiban kell megújítani a biztonságról kialakított felfogásunkat

Mi köze az IBM licencszerződések apró betűs kitételeinek ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2008 életciklusának végéhez ér? Rogányi Dániel (IPR-Insights) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.