A SolarWinds és a RelNet Technológia Kft. partneri megállapodása révén utóbbi magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a SolarWinds viszonteladói és ügyfelei számára a délkelet-európai és közép-európai országokban. (x)

A RelNet Technológia Kft. a Cseh Köztársaságra, Észak-Macedóniára, Horvátországra, Magyarországra, Moldovára, Romániára, Szerbiára, Szlovákiára és Szlovéniára kiterjedő disztribúciós megállapodást írt alá a biztonságos IT-menedzsment szoftvereket gyártó SolarWindsszel. A kiberbiztonsági és hálózatkezelési megoldásokra szakosodott IT-disztribútor ezen országok piacait kezdetben a magyarországi székhelyéről fogja kiszolgálni. A két vállalat kiterjedt, értéknövelt szolgáltatásai – beleértve a RelNet mérnöki csapatát is – segítségével viszonteladó partnereket fog toborozni, felkészíteni és kiképezni.

A RelNet és a SolarWinds közötti partnerség támogatni fogja a SolarWinds IT-üzemeltetésmenedzsment (ITOM) szoftvercsaládját. Ezen keresztül három, a szervezeteket komolyan érintő kihívásra adhatnak választ a szervezetek. Alkalmazásaik és infrastruktúrájuk folyamatos üzemeltetése, az informatikai feladatok automatizáción keresztüli hatékonyságnövelése illetve a külső és belső fenyegetésektől való védelem egyaránt kézben tartható a SolarWinds megoldásán keresztül. Használatával teljes átláthatóságot és ellenőrzést kapnak a szervezetek a komplett IT környezetükről.

A SolarWinds segítségével az ügyfelek a leginkább kritikus ponton kezdhetik a problémamegoldást, majd innen – könnyedén - bővíthetik rendszerük képességeit. Legyen szó akár adatbázisok vagy szerverek felügyeletéről, a felhasználótámogatást érintő kihívások kezeléséről vagy egy közelgő biztonsági auditra való felkészülésről, a SolarWinds anélkül ad gyorsan és könnyen használható eszközt a szervezetek kezébe, hogy azoknak erőn felüli költségeket kellene felvállalniuk. Az integrált kezelőfelületről központilag felügyelhetők és menedzselhetők a modern, többfelhős és többlokációs architektúrát használó az alkalmazások és infrastruktúrák.

A SolarWinds egyszerűen kezelhető, nagy teljesítményű és biztonságos IT-menedzsment szoftvereket fejleszt. A vállalat megoldásai világszerte képessé teszik a szervezeteket – függetlenül azok típusától, méretétől vagy komplexitásától – arra, hogy felgyorsítsák a mai hibrid IT-környezetekre történő üzleti átállást. A SolarWinds IT-szolgáltatás és -műveleti szakemberekkel, DevOps és SecOps szakemberekkel, illetve adatbázisadminisztrátorokkal (DBA-k) működik együtt annak érdekében, hogy kiderítse, milyen kihívásokkal néznek szembe a technológiai szakemberek a nagy teljesítményű, magas rendelkezésre állású IT-infrastruktúrák, alkalmazások és környezetek üzemeltetése során.

Biztonság

Újabb aranybányát hódítana meg magának a TikTok

A platformon állítólag világszerte megjelennek majd a játékok is, amelyeket elsőként Vietnámban tesztelnek. Ez újabb óriási bevételeket jelentene a TikToknak, és még jobban a képernyő elé szögezné vele milliárdnyi felhasználóját.
 
Veszélyek garmadája bújik meg a webes alkalmazások és az alkalmazásprogramozási interfészek közötti forgalomban. Ezek kiszűrésére és hatástalanítására szerencsére egyre hatékonyabb eszközökkel rendelkezünk.

a melléklet támogatója a Balasys

A Világgazdasági Fórum figyelmeztetése szerint jelentős szakadék tátong a C-szintű vezetők és az információbiztonságért felelős részlegek helyzetértékelése között.

A járvány üzleti vezetőt csinált a CIO-kból

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.