MANUFACTURE IT

ONLINE

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

A Bitport és a TechMonitor együttműködésében megrendezett Manufacture IT Hungary a gyártóipar digitalizációjának legfontosabb újdonságait mutatja be.

LEGUTÓBBI RENDEZVÉNYÜNK:

MANUFACTURE IT 2019

2019. szeptember 24.

BUDAPEST

La Vida Duna Rendezvényház

Az IT visszavonhatatlanul bevonul a gyártóüzemekbe. Ahhoz azonban, hogy ennek ne csak a költségoldalát és az átalakulással járó nehézségeket lássuk, hanem az előnyeit is, új nézőpont kell. Azaz kulcskérdés a digitális technológiák bevonulásának útvonala, a jó döntéshez ismerni kell a lehetséges közeljövőt is. A Manufacture IT előadásai arra kerestek választ, hogy mit és milyen lépéseken keresztül lehet és érdemes digitalizálni. A résztvevők megismerkedhettek az Ipar 4.0 elvek gyakorlati alkalmazásának lehetőségeivel, tájékozódhat a már elérhető és lépésenként bevezethető legfrissebb technológiákról, valamint a jövőbeni fejlődési irányokról is.

A konferenciáról szóló beszámolónk ezen az oldalon olvasható »

87

regisztrált gyártóipari vezető

0

szállító és értékesítő a közönség soraiban *

10

előadás és szakmai beszélgetés

* A konferencia zártkörű, a szállítói oldalt kizárólag a rendezvény szponzorai képviselik.

A MANUFACTURE IT 2019 TÁMOGATÓI

A KONFERENCIA SZAKMAI PARTNEREI

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.