MANUFACTURE IT

2019. szeptember 24.

HELYSZÍN SZERVEZÉS ALATT

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

MANUFACTURE IT 2019

2019. szeptember 24.

HELYSZÍN SZERVEZÉS ALATT

A részletekért térjen vissza oldalunkra!

Az Ipar 4.0 koncepciója távolról nagyon tetszetős, de hogy néz ki közelről? Hol és hogyan állítható elő az okos gyárak legfontosabb nyersanyaga, az adat, és hogyan nyerhető ki belőle a hatékony működést segítő információ? Milyen szerepe van ebben az informatikai eszközöknek?

A Bitport már hagyományosnak mondható Manufacture IT konferenciáján a gyártási folyamatok főbb fázisait járjuk végig, a terméktervezéstől egészen a logisztikáig. Előadásaink ebben az évben is átfogó képet festenek a digitalizáció lehetőségiről és az Ipar 4.0 megvalósításának útjairól.

Célcsoport: gyártóvállalatok felső vezetői, műszaki vezetői, üzemvezetői, termelésirányítói, informatikai és IT-biztonsági vezetői, minőségbiztosítási vezetői, logisztikai vezetői, kutatásfejlesztési vezetői.

Tervezett létszám: 60-70 fő

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.