Információ  |  Jelentkezés  |  Adatkezelés

ÜDVÖZÖLJÜK A CIO KLUBBAN!

A Bitport 2010 óta közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között. Zártkörű CIO Klub szolgáltatásunkat nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával bíró szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői vehetik igénybe. A feliratkozók a rendszeres CIO hírlevelek mellett értesítést kapnak jövőbeni eseményeinkről.

A CIO Klub tagjainak VIP vendégként ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk állandó rendezvényeinkre.

A tavaszi CIO Hungary konferencia már egy évtizede az ország legnagyobb szabású, IT-vezetőknek szóló kétnapos eseménye, míg az őszi CIO Budapest az informatikai vezetők eszmecseréjére mellett a napi gyakorlatban is felhasználható technológiákra fókuszál.

INFORMÁCIÓ

Olvasson rendszeresen a legfontosabb hírekről, trendekről, technológiákról.

SZAKMA

Vezető informatikus kollégák osztják meg Önnel problémáikat és megoldásaikat.

KAPCSOLAT

A CIO Klubon keresztül az ország legfontosabb informatikai vezetőivel találkozhat.

Amennyiben Ön is célcsoportunkba tartozik, de még nem tagja a CIO Klubnak, néhány lépésben ingyenesen és egyszerűen regisztrálhat.

A CIO Klub szolgáltatással kapcsolatos kérdéseket és észrevételeket az [email protected] címre várjuk!

KÖSZÖNJÜK A CIO KONFERENCIÁK EDDIGI TÁMOGATÓINAK!

A CIO KONFERENCIÁK SZAKMAI PARTNERE

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.