Információ  |  Előadók  |  Kapcsolat

Nem jut el a megfelelő emberhez? Már a kezében érezte a megrendelést, és mégis elbukta az üzletet? Elutasító a tárgyalópartnere, de nem tudja, hogy miért?

Úgy gondolja, hogy ismeri ügyfeleit?
Tudja, hogyan gondolkodnak és mi a céljuk?

A BITPORT AKADÉMIA új tréningje után sokkal többet tud majd a lehetséges válaszokról. Leromboljuk és újra felépítjük eddigi tudását, hogy még biztosabb és erősebb arzenállal mehessen a következő tárgyalásra!

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI?

EGYEDÜLÁLLÓ

Közvetlenül az ország legjobb szakembereitől tanulhat.

HIÁNYPÓTLÓ

Képzésünk rugalmas, az Ön cégére szabott programot kínál.

RELEVÁNS

Megismerheti, milyen döntésektől függ a szakmai siker.

KINEK?

A Bitport Akadémia intenzív tréningsorozatát olyan felső vezetők, partnerkapcsolati menedzserek, kereskedelmi vezetők, értékesítők és termékmenedzserek figyelmébe ajánljuk, akik az informatikai piacon dolgoznak.

HOGYAN?

Képzésünk teljes egészében az Ön cégének céljaira szabott programot nyújt, ahol a hazai szakemberek legjobbjai adják át tudásukat. Három ágazatból érkező, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező, magas szintű IT-vezetők mutatják meg mindazt, amit eddig legfeljebb csak sejtett. Első kézből ismerheti meg azokat a döntéshozatali folyamatokat, amelyeken az Ön munkájának eredményessége is múlik.

Nagyon értékeltük az interaktív formát, a helyzetgyakorlatokat és a kiegészítő ismereteket. Az oktatók őszintén beszéltek a másik oldalon ülők gondolkodásmódjáról, és a meghívott, gyakorló CIO-k is sokat segítettek abban, hogy ügyesebben helytálljunk az eladási helyzetekben.
Külön kiemelendő, hogy volt olyan kereskedő kolléga, aki már másnap hasznosította a tanultakat, és a gyakorlatban is egyből látta, hogy hasznos volt az oktatás.

Gacsal József
kereskedelmi igazgató
Fujitsu Technology Solutions Kft.

AKTUÁLIS TÉMÁINK

Minden vállalat más, és mégsem az

A bennfentes információ értéke és kritikája

Olvasson a jelekből!

Mindenkinek a megfelelő információt

A döntési folyamat résztvevőire szabott kommunikáció

Hosszú távú partnerségben gondolkodni

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.