Konzumer tech

A társkeresés és a ruhavásárlás is forradalom előtt áll

Elméletben korlátlanok a lehetőségek a virtuális és a kiterjesztett valóság előtt, de a gyakorlatban még mindig nem találta meg a helyét a két technika. A közeljövő azonban formabontó szolgáltatásokat ígér.
 
Októberben a hekkerek is a szextitkokra utaztak. Ez volt a nemzetközi trend
Legutóbb egy holland szexmunkás-fórumról lopták el 250 ezer felhasználó fiókadatait. Az érintettek háborognak, és fiókjuk nyom nélküli törlését követelik.
Látássérülteket segítő navigációval jött ki a Google térképe
Az új és az eddigieknél sokkal pontosabb gyalogos navigáció hang alapú tájékoztatással vezet végig a kiválasztott útvonalakon, egyelőre csak Japánban és az Egyesült Államokban.
Szkennelni fogják a kínai netezők arcát, természetesen a saját érdekükben
Decembertől arcfelismerő teszten megy majd át mindenki, aki mobilos vagy adatforgalmi előfizetést szeretne kötni a kínai operátoroknál.
Azonnali hatállyal távozik az SAP-főnök
Tíz év regnálás után lemondott az SAP vezérigazgatója, Bill McDermott. Az év végéig még marad, hogy utódait segítse.
Egész jól fogynak a PC-k
Az IDC mérései szerint az idei második negyedév után a harmadikban is legalább százalékkal nőttek az eladások éves összevetésben.
A gyártóipar digitális ébredése
Hogyan teremtenek új generációs ügyfélélményt a digitális platformok?
Gigaberuházással lendítené fel egyik legfontosabb üzletét a Samsung
A társaság 11 milliárd dollárnak megfelelő beruházást tervez a QD-OLED kijelzők gyártásának felpörgetésére.
Végre pontosan kiszámolták, mennyit keresnek a pályakezdő informatikusok
Sok mindentől függ a magyar informatikusok kezdő fizetése. Többek között attól is, hogy melyik egyetemen szereztek diplomát.
Az 5G hálózatok ideálisak lesznek az államok közti kiberkaratéhoz
Az Európai Bizottság friss jelentése szerint nem kérdés, hogy szükség van az új generációs infrastruktúrára, de tisztában kell lenni annak kockázataival is.
Itt a terv a techóriások globális adóztatására
Az OECD egy olyan megoldással állt elő, ami reményeik szerint végre megnyithatja az utat a határokon átívelő digitális gazdaság igazságosabb és egységes adóztatásához.
Hirdetés

A gyártóipar digitális ébredése

Hogyan teremtenek új generációs ügyfélélményt a digitális platformok?

Elméletben korlátlanok a lehetőségek a virtuális és a kiterjesztett valóság előtt, de a gyakorlatban még mindig nem találta meg a helyét a két technika. A közeljövő azonban formabontó szolgáltatásokat ígér.

a melléklet támogatója az Aruba Cloud

A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2019 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.