A cégek digitális transzformációját segítő, szédítő tempóban növekvő vállalatnál kiemelt figyelmet fordítanak a csapattagok igényeire és jólétére.

A digitális transzformációval foglalkozó globális technológiai vállalat, az Innovecs hamarosan megnyitja hazai képviseleti központját. A szerteágazó szoftverfejlesztési képességekkel rendelkező, digitálizációs törekvéseket segítő megoldásokra fókuszáló cég egy évtizednyi működést követően az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Izrael és Ukrajna után egy sor további piacon erősíti globális jelenlétét. Az új magyarországi iroda mellett párhuzamosan folynak a lengyel, a kolumbiai és a grúz képviselet előkészítő munkálatai.

Az Innovecs lendületét mutatja, hogy a vállalkozás az elmúlt öt év során folyamatosan ott szerepelt a Inc. magazin 5000-es listáján, amelyre a leggyorsabban növekvő, privát tulajdonban lévő amerikai cégek kerülnek fel.

A jelenleg több mint 850 munkatárssal rendelkező Innovecs azért döntött a magyarországi bővítés mellett, mert kiemelkedőnek tartják az itteni szakértelmet, amelyet magas szintű oktatás és a szektorban dolgozók kiváló angol nyelvtudása is támogat. Az idén őszre tervezett budapesti iroda munkatársai ugyanazt az egyetemes és széles körű juttatási rendszert élvezhetik majd, mint bármelyik másik Innovecser (azaz Innovecsnél dolgozó szakember) a világban, függetlenül attól, hogy az egyik központban, vagy éppen otthonról végzi munkáját.

A közelmúltban csatlakozott az Innovecshez Bozsoki Ádám, aki közép-kelet-európai ügyvezető igazgatóként felel a Magyarországon működő CEE-központ kiépítéséért, a technológiai tehetségek felkutatásáért és a vállalat fejlesztéséért a környező országokban.

"A közép-kelet-európai régióban való terjeszkedés nagy előrelépés az Innovecs számára. Terveink szerint idén ősszel megnyílik a Budapesti regionális központ, ahol kollégáink szabadon választhatnak majd, hogy távolról szeretnének dolgozni, vagy kihasználják a központ biztosította előnyöket. A munkaerő-felvétel már megkezdődött, jövő ilyenkorra pedig már körülbelül 50-60 innovecsesből állhat majd a csapat. Hiszem, hogy az Innovecs erősíteni fogja a hazai tech közösséget azáltal, hogy megoszthatjuk kiemelkedő értékekkel rendelkező vállalati kultúránkat, a tehetségeket pedig szakmai és személyes fejlődésükben is támogathatjuk" - nyilatkozta Ádám.

Alapértékek: innoválj, inspirálj, gondoskodj!

Az Innovecs vezetése kiemelten fontosnak tartja a vállalati kultúra folyamatos fejlesztését és erősítését, amelyre jó alkalmat teremt az új piacokra lépés. A cég három deklarált alapérték mentén működik, amelyek arra sarkallják a csapattagokat, hogy innováljanak, inspiráljanak másokat és gondoskodjanak egymásról. Ennek szellemében például mindenkinek lehetősége van, sőt ösztönzik is arra, hogy kezdeményezzen, innovatív ötletekkel álljon elő.
 


Alapvető cél a szervezetnél, hogy az ott dolgozó emberek ne csupán kódolók legyenek, hanem mindannyian érezzék, hogy olyan munkájuk van, amely értéket teremt, miközben a feladatok elvégzésével mind szakmai értelemben, mind emberileg, személyiségként is fejlődhetnek.

A cégen belüli fejlődésről, a szaktudás gazdagításáról több dedikált program gondoskodik. Az InnoHub az egyes területek kiemelkedő vezetőinek, szakértőinek együttműködésére építve biztosítja a szervezeten belüli tudás elosztását. Az InnoCamp pedig a különböző célzott szakmai továbbképzéseket, mentor- és gyakornoki programokat gyűjti egybe.
 


A vállalat egyben közösség által vezérelt ökoszisztémaként is funkcionál, köszönhetően annak, hogy ebben a munkatársak fele aktív szerepet vállal. Az InnoClub keretében a kollégák saját igényeik, érdeklődési körük szerint hozhatnak létre és működtethetnek klubokat (jóga, futás, jégkorong, e-sport stb.). A reakreációt, kikapcsolódást és együttműködést egyaránt támogató közösségek fenntartását természetesen a vállalati költségvetés biztosítja.

A cégen belüli lehetőségekről, nyitott pozíciókról az érdeklődők az Innovecs munkavallalóknak szóló oldaláról tudhatnak meg további részleteket.

Közösség & HR

Az Apple is kénytelen volt feladni a teljes önvezetésről szóló terveit

Nem csak a saját márkás járművek megjelenésének a céldátumát tolták odébb, de a Bloomberg szerint azt is elengedték, hogy belátható időn belül megvalósítsák a legmagasabb szintű autonómiát.
 
Hirdetés

Innováció az integrációban

Interjú a mobilitás app integráció szakértő e6 Integrations ügyvezetőivel.

Bár az 5G-s beruházások megtérülését biztosító alkalmazási területeket még a szolgáltatók és az ügyfelek is keresik, a fejlesztési kényszer megvan, mert aki ebből kimarad, lemarad.

a melléklet támogatója a Yettel

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.