Christian Wulff Søndergaard augusztus 1-jétől látja el a pozíciót. Jelenleg a Telenor Csoport európai és szabályozási ügyekért felelős vezetője.

Augusztus 1-jétől helycsere történik a Telenor Magyarország vezetésében. A jelenlegi vállalatfejlesztési vezérigazgató, Ole Bjørn Sjulstad a Telenor Bulgária élére távozik. Helyére Brüsszelből érkezik Christian Wulff Søndergaard (a fenti képen),  a Telenor Csoport európai és szabályozási ügyekért felelős vezetője.

A dán származású felső vezető jelentős tapasztalattal rendelkezik a vállalati kommunikáció, valamint a vállalati kapcsolatok területén. Søndergaard mostanáig Brüsszelben dolgozott, ahol a Telenor Csoport európai és szabályozási ügyekért felelős alelnöki pozícióját töltötte be. Ezt megelőzően a Telenor dániai lányvállalatánál a vállalati kommunikáció, illetve a külső vállalati ügyek vezetője volt.

Korábbi munkahelyei között megtalálható a dán parlament és a washingtoni dán nagykövetség is, emellett Dánia egyik vezető kommunikációs ügynökségének, a Radius Kommunikationnak az ügyvezetőjeként is tevékenykedett. Søndergaard 2017 februárja óta a Telenor Magyarország igazgatótanácsának tagja. 2015-től tagja az ETNO (European Telecommunications Network Operators Assocation) igazgatótanácsának, valamint a GSMA szabályozási vezetőket tömörítő csoportjának.

Christian Wulff Søndergaard Dániában született és a koppenhágai egyetem politikatudományi szakán szerzett diplomát.

Közösség & HR

Stabil patch a súlyos processzorhibákra

Az Intel első nekifutásra elrontotta a Meltdown és Spectre sebezhetőségeket javító frissítéseit, de most itt a tökéletes foltozás.
 
Hirdetés

Ezért vannak biztonságban személyes adataink a felhőben

Nyakunkon az új európai adatvédelmi rendelet bevezetésének határideje, ami minden, adatkezelést végző vállalatra vonatkozik. A felhőszolgáltatók azonban elébe mentek a GDPR-nak.

A GDPR miatt elvileg változik az adatok életciklusa, de a gyakorlatban nem feltétlenül. Aminek viszont kellene változnia, az a hazai szabályozás. Ezen a téren viszont nem állunk jól.

a melléklet támogatója az Aruba Cloud

A koncentrált erőforrások kockázatai is koncentráltan jelentkeznek. Az informatikai szolgáltatóknak, felhős cégeknek érdemes lenne körülnézniük a közműszolgáltatóknál, hogyan kezelik ezt a problémát.

Sikeremberektől is tanultak a CIO-k

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.