A magyar informatikai biztonsági piacon húsz éve meghatározó Balasys bejelentette, hogy 2020. márciusától az IT menedzsment piac globális gyártójaként ismert Quest portfóliójának disztribútora lett. Így, a One Identity mellett, már a Quest teljes termékpalettáját is értéknövelt disztribútorként és megoldásszállítóként képviseli.
Hirdetés
 

A Balasys az utóbbi időszakban dinamikus fejlődésen ment keresztül - mind árbevételét, mind létszámát tekintve háromszorosára nőtt a cég az elmúlt pár évben. A cég 2018 júliusa óta a legacy Balabit termékek mellett a One Identity jogosultság-kezelési és kiemelt hozzáférés-kezelési (Privileged Access Management) termékeit is forgalmazza, melyekhez az egész EMEA régióban nyújt bevezetési szolgáltatásokat.

A portfólió bővítés nagy mértékben hozzájárult a bevétel növekedéshez, melyet a One Identity „Best New Distributor” díjjal értékelt 2019-ben. A sikeres együttműködés alapozta meg a Quest portfólióval való bővítést.

A disztribúció lefedi a Quest teljes termékportfólióját, beleértve a Microsoft platform-menedzsment, az egységes végpontmenedzsment (Unified Endpoint Management) és az információ menedzsment termékeket egyaránt. A Balasys értéknövelt disztribútori jogosultságot szerzett, mely kiterjed a fenti termékekkel kapcsolatos tanácsadási, bevezetési, oktatási és támogatási szolgáltatásokra. A Balasys jóval több, mint egy disztribútor, mondhatni gyártói képviseletként működik, szívvel-lélekkel támogatva az általa kínált technológiákat. A koncentrált, magas szintű szakmai tudása révén a cég folyamatosan bővíti kompetenciáit a fenti területeken.

Ahol jó dolgozni

A cég közel 20 fős IT szolgáltatási csapattal támogatja viszonteladó partnereit és ügyfeleit. A nagy tapasztalattal rendelkező, fejlesztő és integrációs mérnökökből álló, folyamatosan bővülő csapatnak köszönhetően a Balasys nem csak a hazai piac magas szintű kiszolgálására képes, hanem szerte Európában is vannak megbízásai.

A Balasys nagy hangsúlyt fektet a hálózatbiztonsági megoldások kutatására és fejlesztésére. Innovatív megoldásokat fejleszt az ipari vezérlőrendszerek és a fintech terén. Emellett a jelenlegi, válságos helyzetben gyorsan elérhető védelmi technológiákkal is segíti a hazai cégeket: a Balasys az otthonról történő munkavégzés titkosítása és a távoli hozzáférések felügyelete terén egyaránt megkerülhetetlen szereplőnek számít.

A Balasys elmúlt húsz éve igazolja, hogy rendkívül fontos számára a munkaerő megtartása. Az izgalmas feladatokon túl a vonzó, modern munkakörnyezetre is nagy hangsúlyt fektet a cég menedzsmentje. Ennek fényes bizonyítéka, hogy a Balasys az „Év Irodája 2017” verseny döntőse volt, és a megmérettetésen idén is jó esélyekkel indul.

Kiterjedt partneri együttműködés magyarul és angolul

A Balasys viszonteladókon keresztül értékesíti megoldásait. Szakembergárdájával átfogó szolgáltatásokat nyújt a marketing, az értékesítés és az IT szolgáltatások terén – partnereinek és ügyfeleinek bizalma évtizedes kapcsolatokon alapul. Kiterjedt partneri együttműködés keretei között, partnereivel összehangoltan végzi értékesítési és marketingtevékenységét, beleértve a közös rendezvények szervezését, értékesítési lehetőségek kialakítását és a folyamat támogatását. Partnerei támaszkodhatnak az új technológiák bevezetésében, oktatásában és műszaki támogatásában is a cég szakértelmére. A Balasys márkanevét a nemzetközi piacon is építi, folyamatosan terjeszkedik a régióban.

Piaci hírek

Le kell-e mondani a távmunkázóknak a céges karrierről?

Ha valaki nem szeretne élete végéig a céges hierarchia alján maradni, nehéz helyzetben lesz, ha a távmunkát választja – vélik egyes szervezetfejlesztési szakértők.
 
A biztonság kiszervezéséhez komoly bizalmi tőke kell, ami lassan épül fel, de tartósabb is, mint a betyárbecsület.

a melléklet támogatója a Euro One

Hirdetés

Így érdemes kialakítani a biztonságfelügyeletet

A jó példákért nem kell messze menni. Az alábbiakban csupa magyarországi bevált gyakorlat következik.

Nem általában a távmunkáé, hanem a mostani tipikus távmunka-helyzeteké. A szervezetek arra nem voltak felkészülve, hogy mindenki otthonról dolgozik.

Alapjaiban kell megújítani a biztonságról kialakított felfogásunkat

Mi köze az IBM licencszerződések apró betűs kitételeinek ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2008 életciklusának végéhez ér? Rogányi Dániel (IPR-Insights) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.