Az IDG Hungary 100 százalékos magyar tulajdonban lévő cégként, Project/029 néven születik újjá.
Amerikai anyavállalta megvált a 100 százalékos tulajdonában lévő magyar  leányától. A nyomtatott informatikai lappiacon két, havonta megjelenő magazinnal (PC World, GameStar) és egy hetilappal (Computerworld) jelen lévő, illetve a GameStar Online-on kívüli online márkáit (PC World, Macworld, Computerworld, Biztonságportál, Nonstopüzlet, Nonstopmobil, Electrose és CIO) nemrégiben közös brand alatt (TECHcorner) egyesítő új kiadó 2012. november 29-étől az IDG Hungary jogutódjaként folytatja munkáját. Az új cég vezetése biztosítani kívánja a partnerekkel és az olvasókkal fenntartott kapcsolatok zökkenőmentességét – állítja a váltást hírül adó közlemény.

A 100 százalékos magyar tulajdonú új cég, a Project/029 ügyvezető igazgatója Virágh Márton, aki nemrégiben távozott az IDG Hungarytól, ahol a GameStar magazin főszerkesztőjeként, majd a kiadó konzumer lapjainak lapigazgatójaként tevékenykedett.

Az átalakítás és megújítás részletei a teljes átvétel végeztéig bizalmasak, de az új vezetés bízik benne, hogy a vállalat utóbbi években kialakított öt fő pillére, az online, a print, a videó, a rendezvény és az új média bevételei egyaránt fejleszthetők, még a jelen gazdasági helyzetben is.

A kiadóban az elmúlt félév során komoly személyi változások történtek mind a szerkesztőségben, mind a kereskedelmi területen.

A Google már körbefutja a nyomtatott médiát
Nálunk is tovább nyomul a norvég hirdetési szolgáltató

Jövőre most már tényleg jöhet a Google okosórája

A keresőóriás saját gyártású órájáról évek óta tartó pletykák idén felerősödtek. A legutóbbi értesülések alapján a projekt jól halad, és akár már 2022 tavaszán debütálhat a referenciaként funkcionáló eszköz.
 
Hirdetés

Viszlát, nyolcórás munkarend!

A járvány miatti kényszerű lezárások új alapokra helyezték a munka világát is, ami már nem lesz olyan, mint azelőtt.

A cloud computing fontos ígérete, hogy pontosan tervezhetővé teszi az IT költségeit. Akkor miért nem annyi hónap végén a számla, amennyit beterveztünk?

a melléklet támogatója az Invitech

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.