A régió vezetőjévé kinevezett Betzalel Kenigsztein feladatait augusztus 15-étől Severina Pascu veszi át. Az új ügyvezető a cég román vállalatát is irányítja.
A Liberty Global átszervezi a közép-kelet-európai régióban a szervezetét. Ennek részeként augusztus 15-i hatállyal Severina Pascu, a UPC Románia jelenlegi ügyvezető igazgatója kap megbízatást a UPC Magyarország ügyvezető igazgatói tisztségének ellátására. Severina Pascu korábbi pozícióját is megtartja.

Pascut 2011-ben nevezték ki a UPC Románia élére. Legfontosabb eredménye, hogy stabilizálta, majd újra növekedési pályára állította a vállalatot. A céghez egyébként 2008-ban csatlakozott, kezdetben a UPC Románia pénzügyi igazgatói tisztségét töltötte be. A UPC-t megelőzően a CAIB Románia befektetési bank pénzügyi vezetőjeként dolgozott, illetve az amerikai Metromedia International kábelcégnél és a KPMG-nél töltött be különböző tisztségeket Romániában és az Egyesült Királyságban.

A magyar leányvállalat jelenlegi vezérigazgatója, Betzalel Kenigszteint augusztus 15-től a Kelet-Közép-Európai Térség ügyvezető igazgatójaként folytatja tevékenységét. Ebben a pozíciójában Diederik Karsten, a Liberty Global európai vállalatcsoportja vezetőjének közvetlen beosztottja lesz. Kenigszteint Amszterdamból felügyeli régiót (Lengyelország, Magyarország, Románia, Cseh Köztársaság, Szlovákia) és a UPC Direct szolgáltatásokat is. Az egyes országok UPC-vállalkozásainak vezérigazgatói közvetlenül az ő irányítása alatt végzik tevékenységüket a továbbiakban.

A Liberty Global menedzsmentje a Virgin Media megvásárlása miatt előállt helyzettel magyarázta az átszervezés szükségességét. A Virgin Mediával együtt a vállalatcsoport mérete jelentősen megnövekedett, ami a vezetőségi struktúra kiigazítását tette szükségessé. A menedzsment úgy véli, az új struktúrában a vezetőség kiemelt figyelemben tudja részesíteni a kelet-közép-európai régióban működő vállalkozások egyedi sajátosságait és igényeit, illetve nagyobb tere lesz ezen vállalkozások regionális szintű együttműködésének is.

Virtuális szolgáltatóként lép a mobilinternet-piacra a UPC
Szövetséget kötött két távközlési szolgáltató
A Telekom és a UPC uralja a hazai vezetékes szélessávú piacot

Jövőre most már tényleg jöhet a Google okosórája

A keresőóriás saját gyártású órájáról évek óta tartó pletykák idén felerősödtek. A legutóbbi értesülések alapján a projekt jól halad, és akár már 2022 tavaszán debütálhat a referenciaként funkcionáló eszköz.
 
Hirdetés

Viszlát, nyolcórás munkarend!

A járvány miatti kényszerű lezárások új alapokra helyezték a munka világát is, ami már nem lesz olyan, mint azelőtt.

A cloud computing fontos ígérete, hogy pontosan tervezhetővé teszi az IT költségeit. Akkor miért nem annyi hónap végén a számla, amennyit beterveztünk?

a melléklet támogatója az Invitech

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.