Az ügyvezetőváltás után több poszton is megújul a cég irányítása.

Ahogy azt korábban megírtuk, július 1-jétől új ügyvezető, Szentkuti Gabriella irányítja a Microsoft Magyarországot. Az ügyvezetőváltást további változások követték.

Változás történt a nagyvállalati üzletág élén. A területet több mint másfél évtizedig irányító Ferencz Gyulát az eddig a kormányzati üzletág vezető Sagyibó Viktor (fenti képen bal szélen) váltja. Sagyibó 2008-ban érkezett a Microsofthoz. Előtte a Telenornál (akkor még Pannon GSM) dolgozott. Irányította a mobil operátor  szolgáltatás-értékesítését, majd a vállalat oktatási szegmensét. Mostani kinevezésével az egész nagyvállalati üzletág vezetése Sagyibó Viktor felügyelete alá került.

A kormányzati üzletágat augusztus 31-től Ormosi Viktor (fenti képen balról a második) veszi át. Az új kormányközi üzletág igazgató a HP-tól érkezik a Microsoft Magyarországhoz. Korábbi pozícióiban, értékesítési vezetőként majd igazgatóként több millió dollár értékű üzleti szolgáltatások bevezetése, az outsourcing, és az üzleti tanácsadás irányítása volt a feladata. Ormosi Viktor 17 éven át dolgozott értékesítési vezetőként az EDS-nél (Electronic Data Systems), majd – miután ez egyesült a HP-val – a HP Magyarországnál.

Szintén augusztus 31-től érkezik új pénzügyi igazgatói is a Microsoft Magyarországhoz Antal Katalin (fenti képen balról a harmadik) személyében. A szakember több mint egy évtizedig dolgozott az FMCG szektorban, és jelentős tapasztaltra tett szert B2B területen is. A Procter & Gamble-nél és Ecolab-nál a költségtervezés, az üzleti előrejelzés, a kontrolling, a könyvelés, a projektmenedzsment, a pénzügyi modellezés, az üzleti, kereskedelmi, és az ellátási láncot érintő pénzügyek, az auditálás, a SOX és ERP rendszerek bevezetése terén szerzett értékes tapasztalatokat.

Változik a Microsoft platform és fejlesztési evangelista (DX) csapatának vezetése is. Július 1-től ezt a területet Kiszely László (fenti képen jobb szélen) irányítja. A szakember a Tesco Mobile-tól igazolt a Microsofthoz.

Közösség & HR

Fél Ausztráliát letölthették egy hekkertámadásban

A kontinensnyi ország második legnagyobb telkójánál történt súlyos incidens. A vizsgálatok még tartanak, de akár 10 millió ügyfél személyes adata is illetéktelen kezekbe kerülhetett.
 
Hirdetés

Budapestre jön és munkatársakat keres az Innovecs

A cégek digitális transzformációját segítő, szédítő tempóban növekvő vállalatnál kiemelt figyelmet fordítanak a csapattagok igényeire és jólétére.

Hirdetés

A munkaerő képzése a vállalat sikerének egyik záloga

A piaci versenyben az a cég tud élen maradni, amely lépést tart a fejlődő technológiával. Ez azonban csak megfelelően képzett alkalmazottakkal lehetséges.

Ahogy megindult az IT-szakemberekért a harc a munkaerőpiacon, úgy váltak egyre szofisztikáltabbá a képzést végző intézmények szolgáltatásai.

a melléklet támogatója a Green Fox Academy

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.