A Tech Data és az AWS között született stratégiai együttműködésnek köszönhetően a kis- és középvállalkozások dedikált hazai támogatói csapatra támaszkodva növelhetik üzleti lehetőségeiket az AWS felhőszolgáltatásaival.

A mind naprakészségben, mind méretezhetőségben kisebb rugalmasságot kínáló, magas beruházási költségeket felemésztő hagyományos informatikai megoldások helyett inkább multiplatformos, felhőalapokon működő, állandóan a legfrissebb megoldásokat és technológiákat kínáló, ám stabil szolgáltatásokat igénylő kis- és középvállalkozások számára optimális lehetőséget kínálnak az Amazon Web Services (AWS) több mint 200, teljes funkcionalitással ellátott felhőszolgáltatásai. Az AWS-szolgáltatásokat választó szervezetek a piacvezető felhőszolgáltató termékeivel rugalmasabbá és alkalmazkodóképesebbé tehetik informatikai rendszerüket, miközben csökkenthetik költségeiket és átláthatóbbá tehetik azok struktúráját.

A könnyen, bárki számára elérhető, magas rendelkezésre állást biztosító, biztonságos, és világszerte elismert AWS platform a vállalkozások méretétől függetlenül nagyvállalati szintű és minőségű felhőszolgáltatásokat biztosít, miközben olyan gyorsan fejlődő technológiák bevezetését is támogatja, mint például a mesterséges intelligencia (MI), a bigdata-elemzés vagy az IoT. Az AWS immár 11. éve szerepel a Gartner Magic Quadrant Leaders negyedében, megelőzve többek között a Microsoft és a Google felhős megoldásait.

Jellemző a cég innovációs dinamikájára, hogy csak 2020-ban 50 új terméket, illetve szolgáltatást adtak hozzá a porftólióhoz. Árbevétel alapján pedig a publikus felhő piacának legnagyobb szereplője évek óta. Működése több mint 15 éve alatt a legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb, legskálázhatóbb és leginkább költséghatékony felhőinfrastruktúrát alakította ki.

Az AWS-régiók fizikailag elkülönített és szétválasztott rendelkezésre állási zónákat (Avaliability Zones) jelentenek, melyek összeköttetéseik révén biztosítják az alacsony késleltetési időket, a gyors adatátvitelt és a nagyfokú redundanciát a hálózatban. Mindez az ügyfelek számára azt jelenti, hogy a nagy erőforrás-igényű alkalmazások is rendkívül gyorsan és megbízhatóan állnak felhasználók rendelkezésére a világ bármely pontján. Az AWS platformján több MI-alkalmazás fut, mint bármely más platformon, ami nagyban elősegíti a nagymennyiségű adatok elemzésével, kutatásával foglalkozó szakemberek munkáját.

Az AWS portfoliójában minden felhőszolgáltatást preferáló vállalkozás megtalálhatja a számítását, azok is, amelyek egyszerűbb, könnyen és kedvező áron üzemeltethető felhőszolgáltatást keresnek egyszerűbb feladatokhoz - mint például adataik tárolása és archiválása.

A felhőre váltó vállalkozások transzformációját a Tech Data többféle szolgáltatással támogatja, így például segíti a a vállalkozások felhőstratégiájának kialakítását és összehangolását üzleti modelljeikkel, vagy akár a megtervezett architektúrák kialakítását. Az AWS pedig mindezt a felhőbe költözéshez szükséges eszközökkel és szakértelemmel segíti.

A Tech Data az AWS-sel kötött megállapodás értelmében teljes körű támogatást nyújtó, magyar és angol nyelven is beszélő AWS-csapatot és ehhez kapcsolódóan magas szintű támogatási rendszert alakított ki partnerei számára. A Tech Data AWS-csapatára a partnerek ugyanúgy számíthatnak az értékesítési tevékenységük támogatásában, mint a felhős projektek tervezésében vagy a már meglévő felhő infrastruktúrák optimalizálásban. A folyamatosan fejlődő AWS-portfolió megkívánja az állandó tanulást is – melyben a Tech Data és az AWS képzései segítségül hívhatók.

Cloud & big data

Jövőre most már tényleg jöhet a Google okosórája

A keresőóriás saját gyártású órájáról évek óta tartó pletykák idén felerősödtek. A legutóbbi értesülések alapján a projekt jól halad, és akár már 2022 tavaszán debütálhat a referenciaként funkcionáló eszköz.
 
Hirdetés

Viszlát, nyolcórás munkarend!

A járvány miatti kényszerű lezárások új alapokra helyezték a munka világát is, ami már nem lesz olyan, mint azelőtt.

A cloud computing fontos ígérete, hogy pontosan tervezhetővé teszi az IT költségeit. Akkor miért nem annyi hónap végén a számla, amennyit beterveztünk?

a melléklet támogatója az Invitech

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.