Januártól a konkurenstől érkező Sere Péter felel igazgatóként a KPMG-ben az infokommunikációs szektorért.

Konkurenstől igazolt igazgatót a KPMG. Sere Péter, aki korábban a PwC telekommunikációs, média- és szórakoztatóiparral foglalkozó tanácsadási csoportjában dolgozott, a telekommunikációs, média és digitalizációs területek fejlesztését koordinálja új pozíciójában. Feladata lesz többek között az iparági szolgáltatási portfóliók ügyféligényekre szabott fejlesztése, valamint az ügyfeleknek nyújtott üzleti tanácsadás szakmai irányítása is.

Sere Péter tíz évet töltött a PwC-nél. 2007-től szenior menedzserként, majd pedig igazgatóként dolgozott a tanácsadó cég telekommunikációs, média- és szórakoztatóiparral foglalkozó tanácsadási csoportjában.

Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen és Párizsban, az egyik legnevesebb francia gazdasági felsőoktatási intézményben, az Institut d'Etudes Politiques-en végezte, majd az ezredfordulón megszerzett közgazdász diplomájával az RTL Klubnál helyezkedett el elemzőként értékesítéstámogatási területen. Egy év után az Invitelhez igazolt, ahol hasonló területen dolgozott. A PwC-s időszakát megelőző három évben 2004-től az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, majd a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium munkatársa volt.

Közösség & HR

Nyerészkedni akartak az AMD processzorhibáinak felfedezői?

Az izraeli kutatók nem tartották be az ilyenkor szokásos 90 napos türelmi időt - vélhetőleg azért, mert a megdőlő részvényárfolyamból nyereségre akartak szert tenni. Az AMD közben alig pár hét alatt előállhat a javításokkal.
 
Nemzeti szinten eddig is szigorú rendelkezések vonatkoztak az érzékeny adatok megsemmisítésére, de az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének hatályba lépése után senki sem kerülheti el az információtörlés folyamatos feladatát.
A koncentrált erőforrások kockázatai is koncentráltan jelentkeznek. Az informatikai szolgáltatóknak, felhős cégeknek érdemes lenne körülnézniük a közműszolgáltatóknál, hogyan kezelik ezt a problémát.

Sikeremberektől is tanultak a CIO-k

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.