Januártól a konkurenstől érkező Sere Péter felel igazgatóként a KPMG-ben az infokommunikációs szektorért.
Hirdetés
 

Konkurenstől igazolt igazgatót a KPMG. Sere Péter, aki korábban a PwC telekommunikációs, média- és szórakoztatóiparral foglalkozó tanácsadási csoportjában dolgozott, a telekommunikációs, média és digitalizációs területek fejlesztését koordinálja új pozíciójában. Feladata lesz többek között az iparági szolgáltatási portfóliók ügyféligényekre szabott fejlesztése, valamint az ügyfeleknek nyújtott üzleti tanácsadás szakmai irányítása is.

Sere Péter tíz évet töltött a PwC-nél. 2007-től szenior menedzserként, majd pedig igazgatóként dolgozott a tanácsadó cég telekommunikációs, média- és szórakoztatóiparral foglalkozó tanácsadási csoportjában.

Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen és Párizsban, az egyik legnevesebb francia gazdasági felsőoktatási intézményben, az Institut d'Etudes Politiques-en végezte, majd az ezredfordulón megszerzett közgazdász diplomájával az RTL Klubnál helyezkedett el elemzőként értékesítéstámogatási területen. Egy év után az Invitelhez igazolt, ahol hasonló területen dolgozott. A PwC-s időszakát megelőző három évben 2004-től az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, majd a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium munkatársa volt.

Közösség & HR

Ezek voltak az amerikai techcégek legnagyobb EU-s büntetései

A Google szerdai, 4,3 milliárdos rekord bírsága mellett az Európai Bizottság már korábban is kiosztott néhány csekket.
 
A szállodaipar soha nem látott hatékonysággal képes kiszolgálni a pihenést és a kikapcsolódást. Ugyanakkor rengeteg munka és erőforrás van mögötte, hogy ön ezt cikket hotelszobája kényelméből olvashatja.

a melléklet támogatója a TP-Link

Reakció „A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál” című cikkünkre, amely a CIO Hungary 2018 konferencia tudásmegosztást segítő programjának tapasztalatait foglalta össze.

A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.