A Cisco Magyarország szokásos, partnereinek rendezett Nyáresti Partiján a cég vezetője bejelentette távozását.
A Cisco pénzügyi évének lezárultával, azaz július 31-ével távozik posztjáról a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója, György László. A cégvezető személyesen jelentette be távozását a cég ügyfelekek rendezett Nyáresti Partiján. További terveiről azonban még nem nyilatkozott.

György László, aki eredeti végezettségét tekintve repülőmérnök, Szentpéterváron végzett. Később közgazdász diplomát is szerzett. Egyetemi tanulmányai után évekig dolgozott diplomataként. 1995-től tevékenykedik informatikai területen. Négy évig az Ericsson Magyarországnál, újabb négy évig az Oracle-nél, majd három évig az IBM-nél töltött be vezető pozíciókat. 2006-ban igazolt a Cisco Magyarországhoz, ahol kezdetben az államigazgatási üzletágat vezette, és regionális igazgatóként tevékenykedett, majd 2008-tól megbízott ügyvezető igazgatóként, 2009-től pedig kinevezettként vezette a céget.

Diplomáciai tapasztalatait is kamatoztathatta, mivel igazgatósági tagként aktív szerepet vállalt az AmCham (Amerikai Kereskedelmi Kamara) tevékenységében is.

Prágai biztonsági céget vett a Cisco
Még szorosabb a Cisco és a NetApp barátsága

Az idén már 10 millió hajtogatható csúcstelefont adna el a Samsung

A Samsung új összehajtható okostelefonokat mutatott be, amelyekkel jó időre biztosíthatja magának a gyorsan növekvő piac vezető helyét.
 
A felhő térfoglalása és a ransomware-támadások elszaporodása sok szervezetet rákényszerít, hogy újratervezze a mentési és helyreállítási infrastruktúráját.
A Világgazdasági Fórum figyelmeztetése szerint jelentős szakadék tátong a C-szintű vezetők és az információbiztonságért felelős részlegek helyzetértékelése között.

A járvány üzleti vezetőt csinált a CIO-kból

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.