A Cisco Magyarország szokásos, partnereinek rendezett Nyáresti Partiján a cég vezetője bejelentette távozását.
A Cisco pénzügyi évének lezárultával, azaz július 31-ével távozik posztjáról a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója, György László. A cégvezető személyesen jelentette be távozását a cég ügyfelekek rendezett Nyáresti Partiján. További terveiről azonban még nem nyilatkozott.

György László, aki eredeti végezettségét tekintve repülőmérnök, Szentpéterváron végzett. Később közgazdász diplomát is szerzett. Egyetemi tanulmányai után évekig dolgozott diplomataként. 1995-től tevékenykedik informatikai területen. Négy évig az Ericsson Magyarországnál, újabb négy évig az Oracle-nél, majd három évig az IBM-nél töltött be vezető pozíciókat. 2006-ban igazolt a Cisco Magyarországhoz, ahol kezdetben az államigazgatási üzletágat vezette, és regionális igazgatóként tevékenykedett, majd 2008-tól megbízott ügyvezető igazgatóként, 2009-től pedig kinevezettként vezette a céget.

Diplomáciai tapasztalatait is kamatoztathatta, mivel igazgatósági tagként aktív szerepet vállalt az AmCham (Amerikai Kereskedelmi Kamara) tevékenységében is.

Prágai biztonsági céget vett a Cisco
Még szorosabb a Cisco és a NetApp barátsága

Spanyol tudósok: a túlóra nem hogy káros, hanem egyenesen építő

Ha angol tudósok jöttek volna ezzel, meg sem lepődnénk. De épp a szieszta hagyományát mind a mai napig ápoló spanyolok?!
 
Hirdetés

Hazánk régiós SolarWinds-központ lett

A SolarWinds és a RelNet megállapodása révén utóbbi magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt régiónkban a SolarWinds viszonteladói és ügyfelei számára.

Manufacture IT

Az 5G legnagyobb nyertesei az ipari vállalkozások

MEGNÉZEM »

a melléklet támogatója a Vodafone

Igen, ahogy mindenki mondja: sokba, nagyon sokba. De közel sem csak a fizetése miatt. A költségekhez hozzá kell számolni a növekvő kiválasztási költségeket – és a magas fluktuációt.

a melléklet támogatója a Mndwrk

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.