Piaci hírek

Az Apple is kénytelen volt feladni a teljes önvezetésről szóló terveit

Nem csak a saját márkás járművek megjelenésének a céldátumát tolták odébb, de a Bloomberg szerint azt is elengedték, hogy belátható időn belül megvalósítsák a legmagasabb szintű autonómiát.
 
Terjednek a lehorgonyozható adatközpontok
Az uszályokra épített, teljesen az ügyfelek igényeire szabott egységeket 12 hónapon belül üzemképes állapotban telepítik.
Munkaerőpiac: már diploma nélkül is kell a jó fejlesztő az SAP-nak
Felülvizsgálják az eddigi felvételi politikát, mert a szoftvervállalat továbbra is munkaerőhiánnyal küzd, pedig 23 ezer embert vettek fel a pandémia alatt.
Tavaly óta elhullott az új európai unikornisok nagyobbik része
A londoni Atomico becslése szerint a tavalyi felfutást követően már 380 milliárd eurós mínuszban van az európai technológiai ágazat.
Vállalati biztonság: a digitális ellátási láncok védelme fontos üzleti kihívás
A BlueVoyant egy friss kutatása szerint szinte minden vállalatot érintett ellátási lánca kiberbiztonságának sérülése.
Innováció az integrációban
Interjú a mobilitás app integráció szakértő e6 Integrations ügyvezetőivel. (x)
Bíróság előtt vennének elégtételt az AirTag-es megfigyelések áldozatai
Egy csoportos keresetben kártérítést követelnek minden potenciálisan érintett iOS- vagy Android-felhasználónak, de az Apple számára nem ez pénz lesz az ügy valódi tétje.
Kreatív iroda: speciális környezettel hozná hangulatba a meetingek résztvevőit a Ricoh
A Prism tárgyalótermi technológia a gyártó szerint inspiráló környezetet nyújt a megbeszélésekhez, és felszabadítja a résztvevők kreatív energiáit.
S/4HANA: nem sietik el a vállalatok az átállást
A váltás hosszú és kemény menet lesz. Sokakon az sem segít, hogy az ECC-kiadás támogatását kitolták 2027-ig.
Kereskedelmi lobbi miatt finomodott a kínai csipgyártókat célzó újabb amerikai intézkedés
Sokat enyhült annak a törvénytervezetnek a szövege, amely eredetileg nagyon széles körben gátolta volna a kínai csipek használatát a kormányzati szerveknél és azok beszállítóinál.
Teljesen átszabta appboltja árképzését az Apple
Előremenekülésként is értékelhető, hogy a cég a korábbinál lényegesen rugalmasabb feltételeket vezet be az iOS-re fejlesztett alkalmazások értékesítésénél.
Hirdetés

Innováció az integrációban

Interjú a mobilitás app integráció szakértő e6 Integrations ügyvezetőivel.

Bár az 5G-s beruházások megtérülését biztosító alkalmazási területeket még a szolgáltatók és az ügyfelek is keresik, a fejlesztési kényszer megvan, mert aki ebből kimarad, lemarad.

a melléklet támogatója a Yettel

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.