A magyarországi leányvállalat értékesítési igazgatójaként folytatja karrierjét.

Tizenkét év után, alig két hónapja távozott Gacsal József az Intel Hungarytól, tegnaptól pedig már a Fujitsu magyarországi leányvállalatának értékesítési igazgatójaként dolgozik.

Feladatai közé tartozik a szolgáltatási csoport, a nagyvállalati értékesítési csoport, valamint a viszonteladói kereskedelmi csoport irányítása. Emellett a vállalat üzletfejlesztési tevékenységében is aktív szerepet fog betölteni.

Az üzletfejlesztés jól ismert terület számára, az Intel Hungarynél hosszú évek óta dolgozik ebben a szerepkörben, így jól ismerheti a Fujitsu meglévő és potenciális üzletfeleit is. A szakember korábban az IBM-nél és a Microsoftnál töltött be vezető pozíciókat.Gacsal József aktívan részt vett az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) munkájában is. Többek között alapítója és 2011. óta vezetője volt a szervezet elektronikai tagozatának. Az elmúlt években pedig aktív szerepet vállalt az IVSZ oktatási stratégiájának kialakításában és a kormányzat felé történő képviseletében.

Közösség & HR

Minden második megzsarolt szervezet fizet a feloldókulcsért

A Proofpoint kutatása szerint a szervezetek kétharmadát érte támadás. A zsarolók pedig egyre mohóbbak.
 
Nyakunkon a ransomware 2.0, de szerencsére van ellenszer az elődeinél fejlettebb fenyegetésekre.

a melléklet támogatója az Euro One

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.