Információ  |  Regisztráció  |  Kapcsolat

A Manufacture IT konferencia zártkörű. A részvétel meghívott vendégeink számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Célcsoportunkba gyártóvállalatok felső vezetői, műszaki vezetői, üzemvezetői, termelésirányítói, informatikai vezetői, minőségbiztosítási vezetői, logisztikai vezetői, kutatásfejlesztési vezetői, IT-biztonsági vezetői tartoznak.

Amennyiben Ön nem kapott meghívót, de célcsoportunk tagjaként érdeklődik a rendezvény iránt, kérjük, hogy az alábbi hivatkozással regisztráljon!

A szervezők fenntartják annak lehetőségét, hogy a célcsoporton kívüli jelentkezők regisztrációs igényét visszautasítsák. A rendezvényre való belépés kizárólag a visszaigazolást követően lehetséges, helyszíni regisztrációra nincs mód.

JELENTKEZÉS »

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI?

SZAKMAI FÓRUM

Kollégák osztják meg Önnel problémáikat és megoldásaikat.

ÚJ KAPCSOLATOK

A legfontosabb, vezető szakemberekkel találkozhat.

ÚJ INFORMÁCIÓ

Technológiák első kézből, elismert szakértőktől.

A MANUFACTURE IT 2017 FŐTÁMOGATÓJA

A MANUFACTURE IT 2017 TÁMOGATÓI

A KONFERENCIA SZAKMAI PARTNEREI

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport ötödik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2017 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.