Biztonság

Megint úgy meghekkelték a netet, hogy nem tudni, valóban meghekkelték-e

Merthogy egyáltalán nem biztos, hogy meghekkelték. Az is elképzelhető, hogy több nagy amerikai cég teljes adatforgalma egy ideig azért folyt át egy orosz szerveren, mert valaki bénázott.
 
Hat százalék növekedés 7 százalékos árfolyamesést ért az Oracle-nél
Hiába emelkedett a bevétel az elemzői várakozásnál is nagyobbat, a részvényesek elégedetlenek a felhős üzlet alakulásával.
Vége a netsemlegességnek?
Tegnap leszavazták a szabályozást, ami az internetszolgáltatókat akadályozta a különböző adatforgalmak korlátozásában.
A magyar gógyit emlegetik a külföldi cégek is – csak máshogy
Elkészült a Magyar Európai Üzleti Tanács éves jelentése. A 19. alkalommal kiadott tanulmány az Okos Magyarország címet kapta.
Akik elől nagyon nehéz elbújni a világhálón
A Ghostery adatai alapján két olyan online szolgáltató van, aki gyakorlatilag a publikus web minden szegletében lapátolja a felhasználók viselkedését. Senki nem fog meglepődni, hogy melyik kettő.
A Nintendo kézikonzolja olyan tempóban fogy, mint a PS4
A Sony közkedvelt asztali játékgépével egy ütemben értékesítik a hazai rivális mobil szórakoztató eszközét is, amelyből jövőre elképesztő mennyiséget tervez gyártani a Nintendo.
Ha már van terméke, de még nincs hozzá piaca, jelentkezzen a ScaleZone-ba
ScaleZone néven új üzletfejlesztési programsorozatot hirdetett külföldi piacokra törekvő kezdő vállalkozásoknak a Technopolis Innovation Center (TIC). Az induló körbe a hét közepétől jelentkezhetnek a turizmus és az egészségügyi ágazatban érdekelt startup cégek.
Minimum 5000 dollár az új iMac Pro
Ma debütál minden idők legerősebb, 18 magos processzorra alapuló iMac-je - aranyáron.
Most már annyira biztonságos, hogy tényleg vállalati eszköz lett a Chrome
A pár napja kiadott legfrissebb Chrome elsősorban a vállalati felhasználáshoz ad jó eszközöket.
Milyen lenne egy MI által írt Harry Potter?
A meglevő könyvek elemzésével készült új változat egyszerre csodálatos és borzasztó.
Internetezés az elektromos vezetékeken keresztül
Megkezdődött az AirGig tesztelése, melytől azt várják, hogy többé nem kell külön kábeleket kiépíteni az otthonokig, irodákig.
Ehhez is a felhőszolgáltatások adják a nagy lökést, teret adva a kísérletezéshez.
A koncentrált erőforrások kockázatai is koncentráltan jelentkeznek. Az informatikai szolgáltatóknak, felhős cégeknek érdemes lenne körülnézniük a közműszolgáltatóknál, hogyan kezelik ezt a problémát.

Sikeremberektől is tanultak a CIO-k

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport ötödik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2017 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.