Közösség & HR

Előfizetésekből és pólókból is tollasodhatnak a youtuberek

Bár a YouTube-on lehet a legjobban keresni, a videósok túlnyomó többségének a hideg vízre való sem jön össze. A platform új szolgáltatásai most a sok követővel és kevés bevétellel futó csatornákon segítenének.
 
Az Amazon-dolgozók is a sarkukra álltak
A cég munkatársai levélben győzködik Jeff Bezost, hogy ne adja el a cég arcfelismerő technológiáját a rendőrségnek és más kormányzati szerveknek.
Idén is keresi a VISZ az év legjobb CIO-ját
A hazai informatikai vezetőket összefogó szövetség a hagyományokhoz híven 2018-ban is szeretné megtalálni az ország legrátermettebb IT-vezetőjét.
Dolgozói negyedét küldi el a német T-Systems
A vállalat 37 ezer dolgozójából 10 ezernek kell mennie 2020-ig. A cég szervezeti felépítése is változik.
Riasztóan egyszerű a hazai álláskeresők adatai között kutakodni
Meglehetősen könnyű kézzel szabályozott gyakorlatra bukkant a HVG újságírója, amikor fals adatokkal cégként regisztrált több hazai álláskereső oldalon.
Szépen gyűlnek a hazai e-sportolók
Immár itthon sem árt komolyan venni a versenyszerű digitális játékok szerelmeseit. Egy friss kutatás szerint számuk már közelít a félmillióhoz.
Távozik az Intel vezérigazgatója
A csipgyártónak ettől függetlenül elég jól megy, a veterán Brian Krzanich egy romantikus affér miatt adta be a lemondását.
Sokoldalú szakember a Telenor új vezérigazgatója
Jan Hanuš lesz a távozó Alexandra Reich utódja a Telenor Magyarországnál. A Kreatív értesülését a PPF Group is megerősítette.
25 milliárd dollárjába kerül a TSMC-nek 5 nanométer
Itt a hivatalos bejelentés: ekkora összeget rendelt a tajvani félvezető-gyártó a tavaly januárban bejelentett 5 nanométeres technológiájú gyárához.
Úgy tűnik, az internet szabályozása kinyírja az internet lényegét
Szakbizottsági szinten már átment az uniós szerzői jog reformtervezete, ami egy valóban létező problémára talált egy elég szerencsétlen megoldást.
Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást
Körvonalazódik, hogy mi lesz a gyártás digitalizációjának kulcsa az elkövetkező évtizedben.
Hirdetés

A felhőből érkezhet megoldás a zsarolóvírusokra

Azonnal felismeri, kezeli és megoldást nyújt a felhő alapú Cloud CPE rendszer a megjelenő zsarolóvírusokra. Az egyedülálló szolgáltatáshoz a T-Systems Magyarország ügyfelei Európában elsőként férhetnek hozzá.

Mintakeresés és –felismerés a személyes adatok védelmének szolgálatában. Természetesen a mesterséges intelligencia aktív közreműködésével.

a melléklet támogatója az SAS Institute

Hirdetés

Öt lépés a GDPR-kompatibilis adatkezeléshez

Az adatmenedzsment komplex feladat, amit a GDPR bevezetésével minden korábbinál körültekintőbben kell kezelni a cégeknek, különösen a heterogén vállalati rendszerekben. A többlépcsős folyamaton a SAS Institute szakértője, Szász Viktor vezet végig.

Reakció „A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál” című cikkünkre, amely a CIO Hungary 2018 konferencia tudásmegosztást segítő programjának tapasztalatait foglalta össze.

A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.