Loncsár Tibor lesz a magyarországi vállalatot közel 25 éve, alapításától vezető Musza István utóda.

Új vezetőt neveztek ki a SA Magyarország élére. Januártól Loncsár Tibor váltja, a különféle BI-szoftvereket fejlesztő vállalat magyarországi irodáját 1993-ban alapító Musza Istvánt.

Az új vezető egyik legfőbb feladata lesz a cég további üzleti terjeszkedésének és gyorsabb növekedésének segítése. Loncsár szerint izgalmas korszak elé néznek, hiszen a piac nagyjából mostanra érett meg arra, hogy megértse és megfelelően kiaknázza az adatelemzésben, az adattudományokban és az elemzési eszközökben rejlő lehetőségeket.

Loncsár Tibor

Loncsár Tibor a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán végzett, majd egy évig Autinban a Texasi Egyetemen tanult. Pályafutását a Pannon GSM-nél (ma Telenor) kezdte fejlesztési területen. Eddigi karrierútja során megismerte mind a szállítói, mind a nagyvállalati felhasználói oldalt. Három évig volt az UPC-nél, valamint hat évig a MOL Groupnál CIO pozícióban. Dolgozott Kanadában, Svájcban, valamint hat évig volt a Dubai eGovernment programigazgatója. 2014-től a Microsoft Magyarország technológiai vezetője, majd rövid ideig az Oracle Magyarország kereskedelmi igazgatója.

2003-ban megkapta az év CIO-ja díjat, 2011-ben pedig elnyerte Dubaiban a régiós Év eGovernment Projektje díjat.

Musza István, aki gok fontos állami szervet (NAV, a Magyar Államkincstár, a Központi Statisztikai Hivatal stb.) és piaci szereplőt (többek között a legnagyobb hazai bankok vagy a Magyar Telekom) nyert meg a SAS-nak, távozik a cégtől.

Közösség & HR

Előfizetésekből és pólókból is tollasodhatnak a youtuberek

Bár a YouTube-on lehet a legjobban keresni, a videósok túlnyomó többségének a hideg vízre való sem jön össze. A platform új szolgáltatásai most a sok követővel és kevés bevétellel futó csatornákon segítenének.
 
Hirdetés

A felhőből érkezhet megoldás a zsarolóvírusokra

Azonnal felismeri, kezeli és megoldást nyújt a felhő alapú Cloud CPE rendszer a megjelenő zsarolóvírusokra. Az egyedülálló szolgáltatáshoz a T-Systems Magyarország ügyfelei Európában elsőként férhetnek hozzá.

Mintakeresés és –felismerés a személyes adatok védelmének szolgálatában. Természetesen a mesterséges intelligencia aktív közreműködésével.

a melléklet támogatója az SAS Institute

Hirdetés

Öt lépés a GDPR-kompatibilis adatkezeléshez

Az adatmenedzsment komplex feladat, amit a GDPR bevezetésével minden korábbinál körültekintőbben kell kezelni a cégeknek, különösen a heterogén vállalati rendszerekben. A többlépcsős folyamaton a SAS Institute szakértője, Szász Viktor vezet végig.

Reakció „A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál” című cikkünkre, amely a CIO Hungary 2018 konferencia tudásmegosztást segítő programjának tapasztalatait foglalta össze.

A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.