Információ  |  Előadók  |  Kapcsolat

TÓTH ATTILA ZOLTÁN

villamos üzemmérnök, rendszerszervező, mérnök-közgazdász, a MOL Group korábbi CIO-ja

1995-től dolgozott CIO-ként. Volt a Chinoin, majd a Sanofi informatikai vezetője, később a General Electricnél igazgatóként felelt európai szinten a műszaki informatikai rendszerekért. Közel hat évig irányította a MOL Group teljes IT-szervezetét. Pályája elején hardvertervező kutatómérnökként is dolgozott.

KERÉKFY PÁL

programozó matematikus, a Deloitte közép-európai régióért felelős volt CIO-ja

1997-től tizenhét évig irányította a Deloitte magyar leányvállalatának és közép-európai irodáinak IT-szervezeteit. Korábban kutatóként dolgozott az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében. Oktatott a CEU Business School Executive MBA kurzusán, jelenleg is több felsőoktatási intézmény tanára.

GÉRECZ ESZTER

matematikus, rendszerszervező, az Országgyűlés Hivatalának volt CIO-ja

1990-től dolgozott informatikai vezetőként. 1998-ig a KSH CIO-ja, majd 2011-ig az Országgyűlés Hivatalának informatikai vezetője. Jelenleg az Európai Unió tanácsadója, hazai és nemzetközi konferenciák rendszeres előadója. Korábban kutatott és tanított az Oslói Egyetemen is.

MEGHÍVOTT ELŐADÓINK

a képzések tematikájába illeszkedő területek nagyvállalati informatikai vezetői

A Bitport Akadémia oktatási programjának részeként aktuális iparági tapasztalatokat osztunk meg a résztvevőkkel a meghívott gyakorló CIO-k előadásában.

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.