Ormós Zoltánt a G'Roby Netshop ügyvezetője, Nagy Sándor váltja a Ecommerce Hungary élén.
Hirdetés
 

November 30-án tisztújító taggyűlést tartott a Ecommerce Hungary (korábbi nevén Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület – SzEK.org). Az egyesület elnöki pozíciójáért két jelölt indult: Kis Bernadett, az egyesület alelnöke, illetve Nagy Sándor, a G'Roby Netshop Kft. ügyvezetője, aki egyben a szupermarkethálózat informatikai igazgatói feladatait is ellátja.

A szavazatok többségét végül Nagy Sándor (képünkön bal szélen) kapta, így a következő három évben ő irányítja a szervezet munkáját. Nagy Sándor az elsők között kezdett foglalkozni Magyarországon onlinhe kereskedéssel. Pályafutását üzletvezetőként kezdte, de programozói végzettsége okán a kezdetektől foglalkozott az üzletlánc informatikai hátterével, jelenleg is az ő irányítása alá tartoznak az informatikai feladatok (vállalatirányítási rendszer, fejlesztés stb.).

A kereskedelmi vállalat online értékesítési rendszerének kialakításával 1999-ben kezdett foglalkozni, és egy év múlva el is indult a G'Roby webshopja. 2006-ban nevezték ki az G'Roby Netshop Kft. ügyvezetőjévé. Az E-commerce Hungary (korábban: SZEK.org) alapító tagja, három éven keresztül az elnökség tagja is volt.

Megújult az elnökség is. A tagok Matócza Szabinát (Háda Webshop, Háda Fashion) és Csányi Zoltánt (hdiShop.hu) választották meg az alelnöknek. Az elnökség tagja lett Kis Bernadette korábbi alelnök, Őri Gergely (JátékNet), Szigetvári József (Szállás.hu), Várkonyi Balázs (Extreme Digital), Zabari István (Lumenet), valamint az előző ciklus elnöke, Ormós Zoltán (OrmosNet).

(Fotó: Kurucz Árpád/Kosárérték.hu)

Közösség & HR

Már nem a CIO-é a legjobban fizető IT-vezetői állás

Legalábbis Amerikában. A stratégiaalkotás és az IT-büdzsé menedzselése továbbra is az ő feladatuk, de eljött a specializálódás kora.
 
Ehhez is a felhőszolgáltatások adják a nagy lökést, teret adva a kísérletezéshez.
A koncentrált erőforrások kockázatai is koncentráltan jelentkeznek. Az informatikai szolgáltatóknak, felhős cégeknek érdemes lenne körülnézniük a közműszolgáltatóknál, hogyan kezelik ezt a problémát.

Sikeremberektől is tanultak a CIO-k

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport ötödik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2017 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.