A váltás a vállalat irányítását is érinti. Az operatív munkát januártól Kiss Tibor irányítja.

Tizenöt éves története alatt átalakult a Gloster Telekom tevékenysége, ezért a tulajdonosok a cég nevének megváltoztatásáról döntöttek – adta hírül közelményben a cég. Ezzel egy időben az operatív vezetését is átalakították.

A cég kezdetben Cisco gyártmányú IP-telefonközpontokkal és hálózati eszközökkel foglalkozott, mára azonban lényegesen kibővült a portfóliója, komplex vállalati üzleti igényekre kínál informatikai megoldásokat, többek között a HP, az EMC, a VMware és a Microsoft minősített parnereként. Emellett van saját fejlesztésű adattároló megoldásuk is, a Cerebro. Ezért január elsejétől a cég nevében szereplő Telekom szót az Infokommunikációsra cserélték, így a továbbiakban a vállalat hivatalos neve Gloster Infokommunikációs Kft.

Az elmúlt három évben nagyon gyors volt a cég növekedése – 2015-ben még 400 millió forint volt az árbevétele, tavaly pedig meghaladta az 1 milliárdot –, amit a cég vezetésben is le kellett követni. Szekeres Viktor tulajdonos-ügyvezető igazgató megtartja pozícióját, de a jövőben elsősorban lobbitevékenységre, az üzleti irányok fejlesztésére, valamint a kompetenciabővítésre koncentrál. A napi operatív cégvezetői munkát Kiss Tibor látja el, aki 2016 óta dolgozik a Glosternél.

Kiss Tibor szakmai pályafutását a HTTP Alapítványnál (A Hálózati Tudás Terjesztéséért Programiroda Alapítvány) kezdte projekt- majd programmenedzserként. 2010-ben a Logicomhoz igazolt, ahol először pre-sales mérnökként, majd Cisco-termékmenedzserként dolgozott. Mielőtt 2016-ban a Glosterhez igazolt, négy évig az RRC-nél volt termékmenedzser, ahol szintén Cisco-termékekkel foglalkozott.

Közösség & HR

Januártól új vezető irányítja az SAS Magyarországot

Loncsár Tibor lesz a magyarországi vállalatot közel 25 éve, alapításától vezető Musza István utóda.
 
Hirdetés

Nagy kihívás blockchain szakértőt találni, pedig már van rá igény

Ha kell, projekt alapon, ha kell, klasszikus fejvadász módjára közvetíti az itthon is nagy számban keresett informatikai szakértőket a Bluebird International Zrt.

Hogyan alakítják át a munkaerőpiacon bekövetkezett változások a HR-cégek tevékenységét? Milyen új eszközök és módszerek jelennek meg a fejvadászatban?

a melléklet támogatója a Bluebird

A koncentrált erőforrások kockázatai is koncentráltan jelentkeznek. Az informatikai szolgáltatóknak, felhős cégeknek érdemes lenne körülnézniük a közműszolgáltatóknál, hogyan kezelik ezt a problémát.

Sikeremberektől is tanultak a CIO-k

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.