Közösség & HR

2019-re ígéri a kormány a digitális oktatást

Amennyiben sikerül saját terveihez tartania magát a kormánynak, három év múlva a hazai oktatás is tehet egy öles lépést a 21. század felé.
 
Európában tarolhat az elektronikus kiadás
Bár jelenleg az Egyesült Államokban hoz a legtöbb pénzt a könyvek, folyóiratok digitális kiadása, néhány éven belül Európa is felzárkózhat - állítja egy friss tanulmány.
Huawei Mate 9 - így néz ki a Galaxy Note 7-et verő óriás okostelefon
Kiszivárgott a Huawei következő nagy dobása, és az is kiderült, hogyan próbálja meg elkerülni a Samsung jogi részlegének haragját a kínai vállalat.
A Wikipédia a Google mellett tanúskodik
A felejtéshez való lokális vagy globális jogot éppen a francia legfelsőbb bíróság próbálja értelmezni, de a jövőben egyre több több hasonló hercehurcára számíthatunk világszerte.
Az SAP-nak bejött a Brexit
A német szoftveróriásnál egyelőre jól kamatozik a brit kilépési döntés. A szigetországi cégek a nehezebb időszakra készülnek fel az SAP megoldásaival.
Automatizált hibafeltárás mobil alkalmazásokban
A mobil alkalmazások által jelentett biztonsági kockázatok kezeléséhez kritikus fontosságú védelmi intézkedések meghozatalára van szükség. Ehhez azonban előbb tisztában kell lenni az appok sebezhetőségeivel. (X)
85 milliárd dollárért veszik meg a Trónok harcát
Plusz szőröstől-bőröstől az egész Time Warnert: az AT&T ezzel csalfa mobiltelefon-előfizetői jelentette kiesést akarja ellensúlyozni.
A képzés befektetés. Legyen része az üzleti stratégiának
Vállalati képzésekre évente több mint 70 milliárd dollárt fordítanak világszerte. Az IT-célú képzésekre fordított költések növekedési üteme a következő években évi 6,2 százalék körül várható.
Az etikus cégvezetés mindig kifizetődő
A Telenor etikai és anti-korrupciós mintaszabályzatokat dolgozott ki és tett elérhetővé a vallalatietika.hu oldalon.
Így dolgoznak az orosz állami hackerek
Legalább hat, nulladik napi hibát használtak ki orosz állami hackerek, hogy NATO-politikusokat, ukrán vezetőket és orosz másként gondolkodókat célozzanak a szinte védhetetlen támadásokkal.
Nincs diplomád? Irány a YouTube!
Az informatikushiányra a közösségi főiskola és az online képzés lehet a megoldás, bár a szakma még abban sem ért egyet, hogy szükség van-e ehhez bármilyen végzettségre.
Vállalati képzésekre évente több mint 70 milliárd dollárt fordítanak világszerte. Az IT-célú képzésekre a következő években évi 6,2 százalékkal költenek többet.

a melléklet támogatója a Training360

Hirdetés

Automatizált hibafeltárás mobil alkalmazásokban

A mobil alkalmazások által jelentett biztonsági kockázatok kezeléséhez kritikus fontosságú védelmi intézkedések meghozatalára van szükség. Ehhez azonban előbb tisztában kell lenni az appok sebezhetőségeivel.

Azt hiszi, az üzlet tévedésből ad meg tegnapi teljesítési határidőt az IT-nak? Sajnos ön az, aki téved, nem az üzleti részleg. Takács Tibor (MFB) írása.

A zseniket is könnyű integrálni, ha megkérdezzük őket

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Ünnepel a Linux-közösség. Linus Torvalds operációs rendszere negyedszázados lett, és 25 év alatt megváltoztatta a világot. Szentiványi Gábor (ULX) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport ötödik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2016 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.