• Újra sláger a biztonságos fizetési megoldások kutatása

  Nincs benne forradalmi újítás, de már az is elég volt, hogy az Apple bejelentette a Payt, és máris lendületbe jött a piac. A kártyatársaságok és a bankok is dolgoznak új azonosítási módszereken.
 • Bezsákolta a szervereket a Lenovo

  A kínai cég bejelentette, hogy október elsejével formálisan is a Lenovóhoz kerül az IBM-től megvásárolt x86-os üzletág.
 • Jelszó helyett hallgass a szívedre

  Egy kanadai cég érdekes koncepcióval igyekszik megreformálni a több sebből vérző jelszavas azonosítási folyamatot. A karkötőként hordható Nymi a szívből érkező egyedi impulzusokat használja identifikálásra.
 • Több ügyfél, több bevétel – a sikeres CRM-bevezés hozadékai

  Kevesebb idő alatt, hatékonyabban elvégzett feladatok, ügyfélközpontú működés, versenyelőny a konkurenciával szemben – a sikeres ügyfélkapcsolati rendszerek előnyei. És még az alkalmazottak is jól járnak.
a hónap témája: ügyfélkezelés

Több ügyfél, több bevétel

Kevesebb idő alatt, hatékonyabban elvégzett feladatok, ügyfélközpontú működés, versenyelőny a konkurenciával szemben – a sikeres ügyfélkapcsolati rendszerek előnyei. És még az alkalmazottak is jól járnak.

a melléklet támogatója a MiniCRM

Korábbi mellékletek »
Hirdetés

Legyen jobb a konkurenciájánál minőségi ügyfélkezeléssel!

Ha valóban jól tudja, mi alapján döntenek ügyfelei, kitörhet az árversenyből, és növelheti értékesítési hatékonyságát. Ebben segít a MiniCRM.

szakértői cikkek
Sándor Zsolt

ISO 27001: új verzió –
új gondolkodásmód

Októbertől már az IT-biztonság és irányítás egyik fontos szabványának új verziója szerint minősíttethetjük szervezetünket.

Habencius István

Apple Pay: kötelező forradalom

Az új iPhone-okal új szolgáltatás is érkezett, az Apple Pay. Iparági elemzők évek óta erre a pillanatra vártak. Mit változhat meg, változik egyáltalán bármi is?

Auerhammer Nóra

Tényleg egyszerűsödött
az SAP licencelés?

A rendszer bonyolultsága vetekszik az SAP termékek komplexitásával. Most piaci nyomásra egyszerűsített az SAP, de valóban egyszerűbb lett a licencelés?

Még több szakértői cikk »