Közösség & HR

Félmilliárd álláskereső a LinkedInen

Persze a Facebooktól még mindig messze van, de más is a célcsoport.
 
A felhő tolta meg az SAP negyedévét
Emiatt nőttek a bevételei és a profitja is, ráadásul az elemzői várakozásokat is felülmúlta.
Ismét teljes erővel támad a Locky
Tavaly a legveszélyesebb zsaroló program volt, Magyarországon is szedett áldozatokat, aztán kis időre eltűnt, hogy még nagyobb erővel támadjon.
Csodás lesz az okosotthon. Amikor lesz...
A megközelítés egyelőre túlságosan technikai, ezért sokakhoz el sem jutnak az okosotthon megoldások.
Mobilprocesszorra építenek PC-ket. Hamarosan piacra is kerülhetnek
A Qualcomm szerint még az idén bemutatkoznak a Windows 10-re alapuló, a cég saját ARM lapkáival rendelkező PC-k.
Megaügyletekre készül idén is az infokom és a médiapiac
Jelentős számú és értékű felvásárlást és fúziót jövendölnek 2017-re is a szakértők a világ technológiai-, média- és távközlési (TMT) piacán. A legnagyobb kihívást a szabályozói környezet szigorodása jelentheti a beárazásoknál és profitkilátásoknál egyaránt.
A reklámok kinyírják a mesterséges intelligenciát?
Az Amazon Echo vagy a Google Home eddig reklámmentes volt, de a szárnyaikat bontogató hirdetések készülnek tönkretenni az élményt.
Az ipar is behódolt az internetnek, pedig ez nagyon veszélyes
Korábban az ipari vezérlőrendszerek zártan működtek, és ezáltal számos hálózatbiztonsági kockázattól mentesültek. Mára azonban nyitottabbá váltak, ami új támadási felületeket teremtett.
Még vadonatúj a Galaxy S8, de máris javítja egy hibáját a Samsung
Rövid magyarázkodás után beadta a derekát a dél-koreai vállalat - már úton a javítás a csúcstelefonokhoz.
Az eddigi legnagyobb sci-fivel próbálkozik a Tesla alapítója
Az ötletgyáros legújabb cége olyan interfész fejlesztésén dolgozik, amely közvetlenül az agyunkat kapcsolná össze a számítógépekkel.
Tanuljon meg spanyolul vagy franciául pillanatok alatt
Nem, ez nem egy nyelviskola reklámja. Az MIT-n fejlesztettek ki egy alkalmazást, amely a várakozások másodperceit kínálja fel spanyol vagy francia szókincsünk hatékony bővítésére.
Korábban az ipari vezérlőrendszerek zártan működtek, és ezáltal számos hálózatbiztonsági kockázattól mentesültek. Mára azonban nyitottabbá váltak, ami új támadási felületeket teremtett.

a melléklet támogatója a Balasys

Hirdetés

Monitoringra épülő SCADA-védelem

Ahogy az ipari rendszerek bekapcsolódnak a vállalati hálózatok vérkeringésébe, úgy válik mind sürgetőbbé a védelmük megerősítése.

A digitális átalakulás szép elv. De ha mindent az azonnali megtérülés és az IT-költségek csökkentése vezérel, akkor csak elv marad – súlyos valós következményekkel. Takács István Péter írása.

Az élethosszig tartó tanulás lesz a legfontosabb képességünk

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az SAP megnyerte az első csatát: elsőfokú döntés született a közvetett szoftver felhasználás licencdíj vonzatairól. Dr. Andriska Zsófia (IPR-Insights) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport ötödik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2016 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.