Közösség & HR

A legjobb IT-sokat keresik tizenkilenc kategóriában

Ha akarja tudni, mennyire jó, a hétvégén még jelentkezhet az Országos IT Megmérettetésre! CeBIT-es utazást is nyerhet.
 
Itt a prepaid kártya a mobilfizetésben is
Két hét elteltével már a nem OTP-s ügyfelek közül is több ezren igényelték a Simple mobiltárca prepaid kártyáját.
Így erősíti a Windows 10 biztonságát a Fall Creators Update
A biztonságtudatosságot azonban ezek sem pótolják, csak akkor érnek valamit, ha valaki tudatosan használja a rendszerét.
Piacra dobták a kikapcsolhatatlan iPhone-t
Alig pár nappal a megjelenés után kiderült, hogy hiába tilt le a felhasználó bizonyos adatkapcsolatokat, az iOS 11-gyel bíró telefon ezt titokban felülbírálja.
Microsoft, Cisco, Google – mindenhova bejutottak a hackerek a CCleanerrel ?
Sokkal nagyobb lehet a közkedvelt rendszeroptimalizáló megtámadásának hatása, mint az elsőre látszott.
Véres harc lesz az új iPhone-okért
A legfrissebb értesülések szerint október közepéig egyetlen iPhone X-et sem fognak gyártani. Hosszú hónapokba telhet a kezdeti kereslet kielégítése.
Drónszabályozás? Csináljunk belőlük repülő mobilt
Ausztrália legnagyobb telkócégének CTO-ja egyszerű, minden problémára megoldást jelentő ötlettel állt elő a drónok biztonságos reptetésére.
Jack Ma: kiszúr a gyerekeivel, aki gyártóipari munkásnak képzi őket
A 180 milliárd dolláros kínai Alibaba Group Holding alapítója szerint vészmadárkodás helyett akár meg is alapozhatnánk a követkeő generációk munkahelyét.
Nem kell, hogy saját eszközt hozz a munkába. Megveszi neked a céged
Az Európai Unióban működő vállalkozások közel 70 százaléka maga látja el alkalmazottait a munkához szükséges mobil eszközökkel. A magyar cégek még valamivel az uniós átlag alatt vannak.
1 milliárdért a Google viheti a HTC mérnökeit
A két vállalat korábban is szoros kapcsolatban állt, a távol-keletiek legjobbjait viszont már hivatalosan is elszipkázhatják az amerikaiak.
Ilyen az okosautó, ahogy a Mercedes látja
A vezetésben a felhasználó mondja ki a végső szót. Egyelőre.
Jövőre a bankoknak meg kell nyitniuk az ügyféladataikat külső szolgáltatók, köztük a fintech cégek előtt. Hazai szakértőket kérdeztünk arról, hogyan rajzolja át ez a pénzintézeti piacot.

a melléklet támogatója a Balasys

Hirdetés

Most készüljön fel a fintech világ biztonsági kockázataira!

A pár éve kitört fintech-láz, valamint a jövő év elején életbe lépő PSD2 nem csak a pénzügyi piacok üzleti modelljét borítja meg. A biztonsági kérdéseket is sürgősen újra kell gondolniuk a piac szereplőinek.

ÉLŐBEN SIÓFOKRÓL

SAP FORUM HUNGARY:
így működik a digitalizáció magja

Az SAP kétnapos rendezvénye az idén is követhető a Bitporton!

TOVÁBB A KÖZVETÍTÉSRE >

A koncentrált erőforrások kockázatai is koncentráltan jelentkeznek. Az informatikai szolgáltatóknak, felhős cégeknek érdemes lenne körülnézniük a közműszolgáltatóknál, hogyan kezelik ezt a problémát.

Sikeremberektől is tanultak a CIO-k

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport ötödik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2017 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.