Kívülről is érkeznek új vezetők a céghez.

Két vezető irányítja a jövőben az Invitech Solutions műszaki területét. Kis Albert – aki korábban többek között a Türk Telekom Internationalnál dolgozott – a cég hálózat- és infrastruktúrafejlesztési igazgatója lesz. A műszaki igazgató pozíciójában azonban továbbra Kemendi Zsolt marad: ő felel a hálózatüzemeltetésért és az IT-területekért.

A két terület – a hálózatfejlesztés és az IT-kompetenciák bővítésének is – kiemelt fontosságú a vállalatnál, ezért mindkét vezető közvetlenül David Blunck vezérigazgató alá fog tartozni, írja a cég közleményében.

Továbbra is Javorniczky Áron felel operatív vezérigazgató-helyettesként az Invitech Solutions teljes üzleti működtetéséért, míg Langsteiner Marianne ugyanilyen pozícióból irányítja az Invitel üzleti részlegeit.

Szeptembertől a csoport felsővezetői csapatához csatlakozik pénzügyi vezérigazgató-helyettesként Gerry Grace, aki a GTS Central Europe-tól érkezik. Grace belépését egyébként már a lakossági üzletág DIGI-nek történt eladásakor bejelentették. Mint azt a Bitport is megírta, a DIGI-vel július végén állapodott meg az Invitel Csoporttal az Invitel Távközlési Zrt. megvásárlásáról.

A csoportszintű feladatokat ellátó területekre két új vezető érkezik. A HR igazgatói feladatokat Jakobsen Petra látja el, aki a Flow Csoporttól érkezett a vállalathoz, azt megelőzően pedig Bonafarm Csoportnál dolgozott több mint hét évet, és a GE-nél régiós pozícióban tizenegy évet.

A jogi és szabályozási igazgatóságot Fazekas Balázs vezeti, ő a Dentonstól érkezett. Jakobsen Petra és Fazekas Balázs is megbízott vezetőként látjja el feladatait.

Közösség & HR

Nálunk még mindig nagyon megy a Firefox

Megnéztük, honnan kellene felkapaszkodnia a Mozilla böngészőjének a legújabb és leggyorsabb verzióval. Elég mélyről.
 
Hirdetés
A magánszektorban az egyetlen út a sikeres üzletmenethez az ügyfélen keresztül vezet. Ha értjük, mit akar, igényeit hatékonyan és gyorsan ki tudjuk elégíteni, akkor nincs menekvés a növekvő bevétel elől.

a melléklet támogatója a TOPdesk

A koncentrált erőforrások kockázatai is koncentráltan jelentkeznek. Az informatikai szolgáltatóknak, felhős cégeknek érdemes lenne körülnézniük a közműszolgáltatóknál, hogyan kezelik ezt a problémát.

Sikeremberektől is tanultak a CIO-k

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport ötödik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2017 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.